“TIPOVI muškaraca kojima obično jedna partnerka NIJE DOVOLJNA” – Vole sjediti na dvije STOLICE…

Neke osobe jednostavno ne mogu biti vijerne, ili to ne žele. I takve se lako mogu prepoznati. Svakako nije lako pronaći osobu koja bi vam u potpunosti odgovarala.

Možete uživati u razgovoru s nekim, ali biti nezadovoljan na ostalim područjima veze. Možete se sjajno zabavljati s nekim a da vam nedostaje nešto više u tom odnosu.

I to je sasvim normalno, ali neki muškarci ipak žele pun paket, a neki nisu spremni posvetiti se jednoj ženi za cijeli život. Zbog toga će i pored veze u kojim im je ugodno tražiti nešto što im nedostaje u drugim ženama, a možda će to samo činiti iz zabave.

Postoje muškarci koji na odmor idu sa jednom ženom, dok sa drugom će možda više voljeti da kuvaju ili zajedno idu u pozorište. Ovo su tipovi muškaraca koji su skloni tome da “sjede na više stolica” što se ljubavi tiče.

Neiživljeni tip: Ovo je na primjer muškarac koji je svoju mladost posvetio školovanju i kada je konačno završio sve škole umjesto da se ženi – on ipak želi da nadoknadi propušteno.

Gospodin savršeni: Njemu je potrebno da ima pored sebe ženu koja će ga voljeti i diviti mu se. Ali u isto vrijeme nijedna neće biti dovoljno dobra za njega.

Iskompleksirani tip: On želi ljubav i vezu, al s obzirom da ima problem sa nesigurnošću, velike su šanse da će “švrljati”.

Sa njim će veze biti jako teške i toksične, i malo koja žena će moći da ga istrpi. Sada kada znate koji su to tipovi muškaraca, da li ste se ikad sreli sa nekima od njih?

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!