“TAJNE veze i prevare mogu biti OTKRIVENE”: Venera u Djevici donosi mnoge PROMJENE…

Venera pokazuje kako volimo i način na koji volimo.

Ona je dama koja želi sve sada i odmah, a zadužena je za mir i harmoniju u ljubavnom odnosu. Ovaj period trajaće od 05. septembra do 29. septembra 2022. godine.

Sve će uraditi samo da održi mir i voljenu osobu. Takođe zadužena je i za način na koji uživamo u hrani – simbolizuje majku kao i sestru.

Vlada brakom i jedan je od pokazatelja kada ćemo stupiti u bračne vode. Tranzitna Venera će 05. septembra ući u znak Djevice. Ona nije lagana, precizna je, puno pažnje poklanja sitnicama.

Pomalo je naporna jer je perfekcionista i traži istog takvog partnera. Kada ga i nađe ona će se potruditi da mu nađe manu! Jer savršenstvo koje ona traži ne postoji ali ona ne odustaje.

Zato kažemo da je naporna tj. pomalo i “šizofrena”. LJudi koji imaju natalno Veneru u Djevici kada je sve savršeno i ne mogu da nađu manu oni će sami staviti kamenčić u cipelu da ih ipak nešto žulja!

Jer nije “normalno” da sve bude normalno. To je zbog njihove lične ravnoteže u njihovom ličnom univerzumu. E sada jedina mana je da ona voli da radi ali samo ono što ona odluči da radi.

Prefecionista je i u odnosu na samu sebe. Svi tretmani moderene estetske hirurgije su njeni saveznici jer će sve uraditi samo da bude perfektno lepa.

Prvi aspekt pravi sa Marsom i to kvadrat 16. i 17. septembra. Tada možemo očekivati sukob i bračno emotivnim vezama. Slobodni mogu očekivati navalentna udvaranja koja nemaju tatka. Mars je video svoj plen Veneru i on kreće da ga osvoji.

Takođe Venera je će biti u kontaktu sa retrogradnim Merkurom i Marsom pa će nam biti prosute najljepše riječi udvaranja. Kvadrat Venere i Marsa donosi i prevare i tajne veze.

Ovo je jaka ljubavna energija koja treba negdje da eksplodira. Do 30 oktobra će nas držati ovaj aspekt jer polako Mars izlazi iz retro hoda i tada sve maske padaju. Tajne ljubavne veze i “prevare” mogu biti razotkrivene.

Piše: Magazin Novosti, prenosi: Prva

error: Sadržaj je zaštićen !!