“SVIMA idu na živce čim otvore USTA” – Ovo su tri najiritantnija horoskopska ZNAKA…

Dok je sa nekim ljudima gušt sedeti i ćaskati, ima onih koji su zaista iritantni i idu nam na živce čim otvore usta. Astrolozi su otkrili koja su to 3 najiritantnija znaka horoskopa.

OVAN: Glasni su, sve znaju najbolje, ne možete da ih ignorišete u društvu. Ako su dobro raspoloženi – to je sjajno. Podići će atmosferu u svakoj ekipi.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ali ako im “raspalite strasti” nečim što im se ne dopada, i te kako umeju da budu naporni. I neće se libiti da kažu šta misle, često povređujući druge.

Ipak, njihova najgora osobina koja apsolutno svima ide na živce jeste što kad zacrtaju da su u pravu, ne odustaju dok vas ne ubede u svoj stav.

JARAC: Za većinu će biti iznenađenje da se ovaj horoskopski znak nalazi na listi najiritantnijih, jer važe za vredne, pragmatične ljude.

Međutim, u pokušaju da urade sve po pravilima, gube sposobnost da uživaju u životu. Izuzetno su ambiciozni i imaju običaj da gledaju sa visine sve koji se ne trude koliko oni.

Njihovi “napadi” perfekcionizma i velika očekivanja od sebe samih, ali i osoba koje vole, ponekad ih čine nepodnošljivim. Astrolozi ih opisuju kao elitiste koji se često razmeću svojim dostignućima.

RAK: Kao najemotivniji znak Zodijaka, Rak će se najverovatnije rasplakati kad vidi da se našao na ovoj listi, a to je upravo ona vrsta „iritantnog“ ponašanja na koju astrolozi ukazuju. Rakovi mogu da budu izuzetno dramatični i žele da svi tačno znaju kako se osećaju.

I ne tako retko koriste svoju osetljivost kako bi dobili ono što žele. Izuzetno su brižni, ali s druge strane i veliki manipulatori. Čak i kada su oni ti koji zgreše, toliko plaču i javno se kaju – da ih na kraju drugi teše, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!