SVE što treba da znate prije zaljubljivanja u DJEVICU: “Ko ih privlači, koje su njihove PREDNOSTI i imaju jednu tešku MANU”…

Djevice, stroge i precizne – a tako neodoljive i autentične!

Ovaj šesti horoskopski znak, rođen u zemljanom elementu, sa Merkurom kao vladarem, simbol je čistote i ispravnosti. Astrolozi ističu da su Device perekcionisti – u njoihovom svetu sve treba da bude savršeno 24 časa.

Ipak, ovo nije vrlina, jer tolika sklonost perfekcionizmu donosi opterećenje, stres, anksiotnost, a unutar svake Djevice skriven je unutrašnji glas koji kritikuje – kako sebe, tako i druge.

Uprkos svojim unutrašnjim borbama, Djevice kao prijatelji i ljubavni partneri mogu biti sjajne. Učiniće vaš život lepšim, odstaćiće vas da se razvijete i uvek će vas na tom putu podržavati.

Djevice su elegantne, sofisticirane, pristupaju životu pragmatično i nastoje da reše sve probleme i dileme. Zbog toga mnogi smatraju da su savršeni savetodavci.

Njihova planeta vladar Merkur čini da budu radoznali, brzi i pronicljivi, vole putovanja, uživaju u poslovnim aktivnostima i novčanim kalkulacijama.

Uživaju da sakupljaju vesti, informacije, tračeve i priče koje dele sa drugima. Iako možda deluju stidljivo kada ih upoznate, Djevice imaju puno prijatelja i uživaju da se druže.

Kao što smo već spomenuli, njihova najveća mana je to što se stalno fokusiraju se na greške ili probleme. Uvek razmišljaju o tome šta su mogli bolje da urade.

Sve Djevice imaju unutrašnju bitku sa unutrašnjim kritičarem koji ih sprečava da vide koliko su sjajne, neverovatne i posebne. Oni mrze da greše, pedantne su, a nikome ne dozvoljavaju da im kaže kako nisu u pravu. Šta vole Djevice?

Ovo su njihove glavne preokupacije kroz ceo život: tačnost, red, organizacija, baštovanstvo, kuvanje, tabele, dnevnici, kalendari, rasporedi, izazovi u sportu, nagrade, pohvale, zahvalnost, komplimenti, cveće, ručni rad, umetnost, pisanje, razgovore, vesti, čitanje, pomaganje drugima itd.

U ljubavi, Djevice su graciozne, smirene, na početku pomalo stidljive. Ne vole pokazivanje nežnosti u javnosti, ali baš to može uzrokovati lavinu ljubavne energije koju imaju u spavaćoj sobi – što može biti iznenađujuće prijatno za partnera.

U romantičnim i ljubavnim “odnosima” Devica je definitivno znak koji može da vas iznenadi!

Kompatibilni znaci sa Devicom za ljubav, “odnos” i romansu jesu drugi zemljani znaci, odnosno Devica, Bik i Jarac. U potpunoj suprotnosti sa Devicom kada je reč o ljubavi jesu Ribe. Devica i Ribe su potpuno različiti, žive u odvojenim svetovima koji često nemaju nikakvih dodirnih tačaka.

Jedni su racionalni do srži, a drugi su sanjari. Ipak, baš te razlike mogu učiniti da se privuku, i imaju strastvenu i burnu vezu. Ipak, da li ih čeka svetla budućnost, biće zaista neizvesno.

Znak koji takođe može biti kompatibilan u ljubavi sa Devicom jeste Blizanac. Ovim talentovanim i unikatnim znakom Zodijaka vlada Merkur, isto kao i Devicom, tako da mogu imati simpatičnu vezu. Zajendičke teme su im ljubav prema putovanjima, poslu, vestima, pa čak i tračevima.

Šta možete očekivati od veze sa partnerom rođenim u znaku Djevice? Očekuje vas jedan čvrst, odan, ljubazan i pažljiv životni partner koji će poboljšati vaš dom, posao, “odnose”, lični razvoj, zdravlje i bogatstvo!

Djevice nastoje da učine život lakšim, boljim, lepšim, sigurnijim, udobnijim i zabavnijim. One nisu zlonamerne ili sebične, haotične ili destruktivne. Jedina prepreka vašoj ljubavi može biti Devicina potreba da kritikuje i sve idealizuje.

Ali, kada shvatite da to radi dobronamernu, i možda joj ukažete na to šta vam smeta, možete zajedno osvojiti svet. Da zaključimo, Devica derinitivno može da vas iskreno voli i učini život čarobnijim!

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!