SVE im ide kao po LOJU: “Ove horoskopske znakove SREĆA prati kroz ŽIVOT”…

Svako od nas u životu teži za srećom, ali nekima to ne polazi za rukom. Koliko kod da se trudili i davali sve od sebe – nikako da im krene.

Sa druge strane, postoje ljudi kojima je sreća naklonjena u svim aspektima u životu. Postoje horoskopski znakovi koji su po prirodi veliki optimisti i zrače pozitivnom energijom – te sve što zamisle ostvare.

STRIJELAC: Pod vođstvom Jupitera, planete obrazovanja, napredovanja i mogućnosti, ovaj promenjivi vatreni znak uvek traži najbolje rešenje.

Otuda i njihov nemir i nezasitnost. Bilo da se radi o putovanju u inostranstvo ili studiranju u nekom egzotičnom mestu, čini sve da ostvare svoju želju.

LAV: Ovaj znak Zodijaka blista na svakom koraku poput pravog dijamanta. Za to je verovatno krivac njihova vladajuća planeta. Oni jednostavno samo žele da budu srećni i pun je pozitivne energije.

Iako većina misli da su željni pažnje i dramatični, oni samo žele da budu što prirodniji. Istina je da treba puno hrabrosti za to, ali Lav nema šta da krije.

VAGA: Pod vođstvom Venere, Vaga uživa da bude okružena lepotom i svim estetskim ugodnim stvarima. Sve će učiniti da budu u dobrom društvu, zbog čega su u romantičnim vezama.

Neslaganja su neizbežna u životu, ali s Vagom ste barem sigurni u dobar ishod jer vole da prave kompromis. Beže od sukoba i svađa.

Prenosi: Elite Daily.

error: Sadržaj je zaštićen !!