SVAKU NOĆ pred spavanje “obavezno” zatvorite vrata KUPATILA – Postoji važan RAZLOG…

Vastu – indijski sistem za uređenje doma podrazumeva određena pravila koja mogu poboljšati energiju u kući, donoketi bogatstvo i prosperitet u dom.

Mnogi ga nazivaju indijski fengšui, a evo koje stavri treba da izbegnete da bi u vašem domu uvek imalo dovoljno novca.

-Ne stavljajte metlu pored nameštaja ili prostora gde čuvate neke dragocenosti, to simbolizuje loše finansije.

-Pravilo vedskog uređenja doma podrazumjeva da u domu ne treba da držite biljke koje imaju trnje, jer to privlači nepovoljne događaje.

-Ne treba držati lekove u kuhinji, jer se prema vastu principima veruje da to može izazvati nevolje i lošu sreću. Čuvajte lekove u drugoj prostoriji, spavaća ili dnevna soba.

-Porodice sa malom decom ugavnom se suočavaju sa problemom iscrtanih zidova. Prema vastu principima prljavi zidovi i nasumične linije i “žvrljotine” izazivaju finansijske dugove i sprečavaju energiju novca.

-Severoistočni deo doma uvek treba da bude uredan kako bi u dom ulazilo bogatstvo, pa posebnu pažnju obratite na ovaj sektor doma kada čistite.

-Mnogi ljudi ostavljaju vrata kupatila otvorena, ali prema indijskom feng šuiju, ovo može izazvati finansijske teškoće. U kupatilu uvek postoji određena vlaga, a ukoliko ostavljate otvorena vrata, simbolično se smatra da će novac skliznuti niz prste.

-Slike se ne stavljaju na zidove na južnom delu kuće, kao i sve što ima veze sa vodom – na primer akvarijum ili fontana.

Prenosi: novi.ba, prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!