SVAKI znak horoskopa bi mogao da prevari PARTNERA – a ovo su njihovi RAZLOZI…

Uz odgovarajuće okolnosti – svako bi mogao da prevari partnera.

Ukoliko ste dovoljno jaka ličnost, prepoznaćete u sebi te nagone i potisnućete ih, a znake upozorenja bi mogao da prepozna i vaš partner, koji bi onda mogao da vam pomogne da se u vezi osećate prijatnije i ispunjenije. Zašto se dešava prevara svakom od horoskopskih znakova i šta stoji iza toga?

OVAN: Ako energični Ovan odluči da vara, to će biti zbog nedostatka uzbuđenja u vezi. Ovnovi su sportski nastrojene osobe koje su uvek spremne za akciju i ako ne možete da održite korak sa njihovim tempom – možda će nastaviti da rade neke stvari bez vas.

Ovan ima i ego koji traži mnogo pažnje, pa vam zato preporučujemo da ih obasipate nežnošću i da stalno održavate osećaj ljubavi.

BIK: Bikovi su veoma odani, pa će varati samo ako misle da im partneri nisu dovoljno posvećeni.Takođe su veoma senzualni, pa ih je moguće dovesti u zabludu obećavajući im zadovoljstvo.

Obradovaćete ih ako im pokažete koliko ih volite, uz mnogo intimnih trenutaka, pripremu njihovih omiljenih jela i ostavljanje ljubavnih poruka.

BLIZANCI: Nemirnim Blizancima je potrebna intelektualna veza kako bi ostali povezani sa partnerom. Ako vas Blizanci varaju, verovatnije je reč o ludosti, a ne o fizičkoj privlačnosti.

Znači, moguća su virtuelna neverstva u kojima imaju tendenciju da koriste imaginaciju. Sprečite Blizance da lutaju i zadržite ih za sebe stvarima koje će ih naterati da razmišljaju i da vode ljubavne razgovore.

RAK: Nežni i osećajni Rakovi ne varaju – osim kada su preosetljivi. Jedan od najčešćih razloga za varanje je nisko samopouzdanje.

Rakovi koji ne osećaju dovoljno ljubavi tražiće osećaj vrednosti i nežnost na drugom mestu. Zato bolje ubedite svoje Rakove koliko ih želite i koliko su vam potrebni.

LAV: Lavovi su vatreni znak i teže drami i uzbuđenju. Žele da budu u centru pažnje i najbolji u svemu, pa ne čudi što ih lako možete zadovoljiti uz nekoliko maštovitih trikova u krevetu.

Ako vas Lav ipak prevari, nemojte se iznenaditi ako to uradi sa mlađom verzijom vas – Lavove privlači mladalačka energija, jer im je starenje bolna tačka.

DJEVICA: Device su ozbiljne i često umeju da budu previše kritične prema sebi, ali su uglavnom, budući da su zemljani znak, takođe i veoma odane.

One mogu postati nezadovoljne ako ih kritikujete ili ako osete da im se ne dajete dovoljno u vezi. Ako želite da sprečite Devicu da vas vara, morate je prihvatiti onakvu kakva jeste.

VAGA: Ovaj romantični znak je po prirodi uravnotežen i ne postoji neka velika opasnost od neverstva. Ali one su društvene i žele da flertuju, pa je moguće da će doći u neprijatnu situaciju.

Ako ste u mogućnosti da razvijete odlično prijateljstvo sa svojom Vagom, to će ojačati vašu romantičnu vezu. Dobra zabava sa puno nežnosti je ključ za sreću i odanost Vage.

ŠKORPIJA: Škorpije su strastveni znak koji se često poistovećuje sa varanjem. To, naravno, nije sasvim fer. Ovaj znak je pun tajni i veoma je intenzivan.

Škorpije su neverovatno odane, ali imaju strastvenu fizičku prirodu i jaku želju za uzbuđenjem. Najbolje što možete da uradite je da prihvatite njihove čudne zahteve i pripremite se za ljubavni maraton u krevetu.

STRIJELAC: Vatreni Strelčevi su žedni akcije i avanture. Spavaća soba nije izuzetak. Uvek su u pokretu i traže nova iskustva.

Samo treba da paze da ne flertuju previše, jer im to može doneti svakakve nevolje. Zato uživajte u energiji svog Strelca i dajte mu što više slobode.

JARAC: Miran i hladan Jarac je odan partner. Disciplina i kontrola su vrline koje im otežavaju poverenje.

Traže poštovanje i obožavanje od partnera, a nedostatak ove dve stvari može dovesti do lutanja Jarca. Ali, oni će vas pre ostaviti nego što će vas prevariti.

VODOLIJA: Malo “odsečene” od sveta i više u intelektualnim vodama, Vodolije nisu najromantičniji znak, ali su im partneri veoma važni. Vodolije se često gube u svojim idejama i otkrićima, pa neće primetiti da zapostavljaju svog partnera.

Zbog svoje zaboravne prirode i opsednutosti sopstvenim svetom, Vodolija će češće biti žrtva prevare nego ona koja vara. Budući da je ovo jedan od najnepredvidljivijih znakova – najbolji savet je da budete podjednako nepredvidljivi sa njima.

RIBE: Entuzijaste i sanjari, Ribe imaju živu fantaziju, pa obično imaju romantične ideje o večnoj ljubavi koju im donosi sudbina. Upravo zbog te bujne mašte i strastvene želje za magijom ljubavi, Ribe često postaju nezadovoljne čim njihova veza uđe u mirnu fazu.

Ako povremeno obnavljate magične ljubavne trenutke, vaše Ribe će biti sigurne da ste zaista ono što im je suđeno u životu.

Izvor: crnobelo.rs, prenosi: prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!