STVARI koje ne trebate MIJENJATI: “Sedam nesavršenosti kod žena koje muškarci VOLE”…

Žena ne mora biti savršena da bi je muškarac zavolio. Moguće je da neke stvari u svom izgledu ili ponašanju smatraš neprivlačnima i da njima odbijaš muškarce. Međutim – upravo je suprotno.

Stomačić: To što nemaš zategnut stomak može da smeta samo tebi i da ti uruši samopouzdanje, a ono je za muškarce mnogo važnije od toga da budeš fit.

Nesavršeni zubi: Holivud nam je nametnuo lažni porcelanski osmeh kao princip lepote, e pa mi tražimo osmeh sa karakterom. Zato nemoj da bacaš gomile novca kako bi u ustima imala nisku bisera – jer je mnogo važnije šta ćeš njima izgovoriti.

Uživanje u hrani: Vjerovatno na dejtu paziš šta naručuješ i trudiš se da to bude neka salata ili nešto zbog čega nećeš biti sva zamazana.

Međutim, muškarcima je baš slatko kad uzmeš pljesku, jer onda znaju da pored tebe mogu da se opuste i uživaju. Jer i oni su takvi.

Ožiljci i strije: Ožiljci su dokaz da smo živi, da smo nešto u životu prošli, baš poput bora i zato nema razloga da ih sklanjamo i da ih se stidimo.

Lapsusi: Ne treba da te brine ako neko slovo ne izgovaraš pravilno ili ako napraviš previše lapsusa, bar kada je dejt u pitanju. Tom lapsusu ćete se sigurno smijati kasnije i ostaće super sjećanje na dejt.

Kikotanje: Svi imamo trenutke u kojima se toliko zasmijemo da zvučimo kao Sandra Bulok u “Mis tajni agent”. Zaboravite na fejk osmijeh, jer na dejtu treba da bude zabavno, zato se slobodno kikoći koliko želiš.

Smotanost: Ne postoji čovjek koji je u svemu spretan i koji se nikada nije izblamirao. Biće mu drago da ti pomogne u stvarima u kojima si trapava – kao što ćeš i ti njemu pomoći kada on nešto ne umije da uradi.

Piše: cicimici, prenosi: pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!