STIŽU SJAJNE ASTRO VIJESTI: Četiri znaka koje će pratiti sreća do kraja 2022. godine…

Neki znakovi u predostojećem periodu imaće više sreće od drugih – saznajte kome su zvijezde naklonjene do kraja ove godine i kome donose blistavu budućnost. 4 horoskopska znaka će imati mnogo sreće do kraja godine:

VODOLIJA: Događaji na poslovnom polju će biti zanimljivi i odvijaće se nezamislivom brzinom. Možda vas talas naglih promjena može uznemiriti ili uplašiti, ali nema potrebe za tim – te promjene će biti nešto najbolje što će vam se dogoditi.

Pokazaćete mudrost i uspjećete da balansirate između srca i intelekta. Bićete emotivni u ljubavi i u porodičnim odnosima. U predstojećem periodu ćete, uz pomoć svoje bistrine i mudrosti – donijeti odluke koje će se pokazati kao sjajne za budućnost.

Podrška najbližih je velika i to vam je od posebnog značaja. Greške i nevolje na poslu ćete uspješno izbjegavati.

DJEVICA: Pripadnici ovog znaka su vrijedni, ambiciozni i pronicljivi. U narednom periodu zvijezde za njih spremaju mnogo više sreće nego do sada – skoro duplo više!

Djevice mogu da očekuju nove poslovne projekte koji su uzbudljivi, puni sjajnih ideja i napokon će da pokrenu planove koji već neko vrijeme stoje u mjestu. Iako će posao da cvjeta, to ne znači da ćete se baviti samo time. Ovo će biti plodonosna godina i za ostala područja.

Zapravo, možda više nego ikada ranije, imaćete vremena da se družite sa prijateljima i kolegama, da upoznajete nove ljude, da izlazite i odlično se zabavljate, putujete a možda u tom svemu uspijete da pronađete i novu ljubav.

Ukoliko započnete romansu do kraja ove godine, kada su vam naklonjene zvijezde, velike su šanse da ta veza ima svijetlu budućnost.

VAGA: Iako osjećate da vas sreća prati tokom cijele ove godine, tek vam predstoji sjajan period. Preuzećete inicijativu i početi još više da se borite za svoje ambicije.

Bićete jako aktivni na polju karijere. To nije jedina oblast u kojoj ćete napredovati: ukoliko se odlučite za novi posao ili neki novi hobi – ostvarićete značajan napredak! Pred vama će se pojavljivati razne mogućnosti. Mudro iskorištavajte prilike. Napredovaćete i na polju finansija.

U ljubavi vam sve cvjeta. Zauzete vage će uživati u strastima i romatici. Neke vage će možda da razmišljaju o povratku bivšem partneru.

ŠKORPIJA: Pred vama je period novih poznanstava i nezamjenjivih, dragocjenih iskustava. Ostvarićete važne kontakte koji vam mogu pomoći u napredovanju na poslu, ali ćete sklapati i značajna prijateljstva. Ostvarujete dobre rezultate u raznim područjima.

Međutim veliku radost kod vas budi poslovni napredak koji je pred vama. U ljubavi vas očekuju balans i harmonija – čak i ako niste u vezi pred vama je emotivan period koji će imati čaroban kraj.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!