STIŽE nam Super Mjesec i donosi mnoštvo PROBLEMA – Astrolozi savjetuju kako da se ZAŠTITITE…

Pun i mlad Mjesec su dva najvažnija dana u svakom lunarnom mjesecu. Astrolozi uvek usmjeravaju pažnju na ova dva dana – jer se ljudi u tim periodima ponašaju drugačije nego u drugim danima.

Pun mjesec je najčešće opasan dan. Što se tiče mladog mjeseca, tokom ovog perioda možete se riješiti negativnih emocija i promijeniti svoj život.

U junu se ne očekuju iznenađenja, jer će nam pun mjesec donijeti probleme, a mlad mjesec će pomoći da se nosimo s njima.

Kada je pun mjesec u junu 2022? Pun mjesec je zakazan za 14. jun i biće to jako turbulentan dan. To neće biti običan dan. Činjenica je da će noćna svjetiljka u ovom trenutku biti u takozvanom perigeju – odnosno u maksimalnoj blizini Zemlje.

Udaljenost do Zemlje bit će nešto više od 350.000 kilometara, dok se kao i obično kreće od 370.000 do 380.000 hiljada, ponekad i preko 400.000. Mjesec će biti bliži i veći, a energija će mu biti 10% jača. Takav Pun Mjesec se naziva Supermjesec.

On će biti pod uticajem Strijelca. Prva opasnost je kretanje na duže staze. Ako putujete u Supermjesecu Strijelca, najbolje je da držite oči dobro otvorene jer na tom putu može biti mnogo problema. Takođe, astrolozi napominju da morate biti izuzetno pažljivi na informacije koje razmjenjujete sa sagovornicima.

Morate biti oprezni kada komunicirate sa drugim ljudima. Takođe biste trebali biti oprezniji prilikom kupovine, posebno na internet stranicama. Ako trebate kupiti nešto važno, bolje je to učiniti na uobičajen način. Kada je mlad Mjesec u junu 2022? On dolazi 29. juna i biće u znaku Raka.

Ovo će biti veoma važan dan za mnoge ljude. Uprkos činjenici da je to radni dan, dobro je provesti ga u društvu dragih osoba. Astrolozi vjeruju da će ovo biti vrlo povoljan dan za komunikacij i za dovođenje stvari u red. Posvetite malo svog vremena romantici i upoznavanju novih ljudi.

Element vode će smiriti naše živce i učiniti nas sretnijima – pomoći će nam da se riješimo loših uspomena i problema s raspoloženjem.

pULT24

error: Sadržaj je zaštićen !!