STIŽE najteži dan u APRILU: “Retrogradni Merkur donosi konflikte, RAZVODE i haos; a na ova tri znaka imaće NAJJAČI UTICAJ”…

Retrogradni Merkur već 7. aprila je počeo da deluje, a zvanično stiže 21. aprila i trajaće do 15. maja. Na određene horoskopske znakove imaće veliki uticaj i njima će sve ići unazad – prosto neće moći da se oslobode prošlosti.

April je mesec kada ce se mnogo toga rešavati i gde će se mnogo toga ” usporiti “. Ovo se posebno odnosi na energiju Merkura koja ce biti izražena kroz znak Bika, gde se Merkur ne oseća prijatno.

To je veoma teška komunikacija i misli koje su veoma loše usmerene. Sa obzirom da Merkur u znaku Bika ne funkcioniše baš najbolje jako je važno pogledati kojim znacima pravi loše aspekte.

Lavovi će imati veoma težak period posebno kada je u pitanju energija posla i poslovnih odnosa. Od 21. aprila bitno je da vode računa o rečima koje izgovaraju i o dogovorima koja sklapaju zato što mogu biti veoma usporene reakcije i sami sebi mogu stvoriti veoma teške i komplikovane odnose sa saradnicima.

Kada su u pitanju Škorpije, retrogradni hod Merkura negativno se odražava na njihove ljubavne odnose odnosno mnogi nestabilni ljubavni odnosi mogu da se pretvore u iznenadne raskide koji se ne mogu tako lako obnoviti. Ovo se posebno odnosi ako ste Škorpija sa podznakom u Lavu ili u Biku.

I na kraju Vodolijama će biti jako težak period od 21. aprila zato što će retrogradni Merkur u znaku Bika da pravi kvadrate na njihovo polje porodičnih i rodbinskih odnosa. Mnoge Vodolije će ući burno u svađe i rasprave sa članovima porodice posebno ako su u pitanju stariji članovi porodice.

Piše: Najžena, prenosi: Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!