STIŽE im neočekivani priliv NOVCA: “Tri grupe ljudi će dobiti pare 01. FEBRUARA 2023. godine”…

Februar samo što nije, a sigurni smo da vas zanima ko će to da se “opari” i uživa u novcu tokom celog meseca. U nastavku pogledajte spisak:

VAGA: Koristeći svoje intelektualne sposobnosti, lako ćete moći da donosete važne odluke u finansijskom sektoru, da stičete profitabilna poznanstva i pronalazite pametna rešenja za tekuće probleme.

Uspećete da razvijete dobru finansijsku strategiju za budućnost. Budite otvoreni za nove ideje, radite na sebi i na svom usavršavanju.

ŠKORPIJA: Astrolozi vas upozoravaju da nikako ne trošite novac 01. februara već da ga sačuvate za blisku budućnost.

Odbacite stara uverenja i navike o novcu koja vas sprečavaju da ostvarite veće prihode i da napredujete. Nedelja je pogodna za jačanje pozicija i unapređenje odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima.

STRIJELAC: Tokom ove nedelje budite oprezni s novcem, naročito ako planirate da trošite velike količine ili da donesete važnu finansijsku odluku. Bolje je da dva puta razmislite pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju.

Da biste značajno povećali prihode, prvo morate da uklonite energetske blokove iz sebe i da se oslobodite pogrešnih uverenja o novcu. Mnogi Strelci će promeniti posao ili saradnike.

JARAC: Pokušajte da napustite stare obrasce ponašanja koji se tiču novca – nova razmišljanja i novi pristup omogućiće vam da povećate prihode na duge staze.

Treba češće da govorite sebi reči „mogu“, „ja to mogu“, “umem” jer će vam to popraviti samopouzdanje. U nedelji posle 1. januara spremite se na veće izdatke za dom i porodicu.

VODOLIJA: Iskoristite svoju kreativnost da povećate prihode, ali znajte da inovacije u ponedeljak i utorak verovatno neće biti korisne niti će doneti materijalnu dobit.

Položaj planeta će vam omogućiti da završite trenutne poslove i problematične projekte. Intelektualni rad će biti veoma isplativ i produktivan za one koji se bave brojevima i finansijama.

RIBE: Kako ne biste pregoreli ove nedelje od obaveza i stresa, zamolite kolege za pomoć i podelite zadatke. Ako se na finansijskom putu pojavi teška dilema, ne brinite, planete će vam pomoći da donesete važnu odluku.

Biće poteškoća, ali će one, srećom, proći bezbolno. Moći ćete da se prilagodite novim uslovima i svemu što se od vas bude tražilo. Bez obzira kakvi vas događaji očekuju, vaše materijalno blagostanje neće biti ugroženo.

espreso.

error: Sadržaj je zaštićen !!