Stipendije za akademsku izvrsnost Gulf Medical University (GMU) 2023. godine…

Gulf Medical University (GMU) pridaje veliku vrijednost akademskoj izvrsnosti i priznaje izvanredne rezultate nudeći stipendije za akademsku izvrsnost studentima koji ispunjavaju uslove i koji su pokazali izuzetan akademski učinak tokom studija u srednjoj školi. Ove stipendije posebno obezbjeđuje Visoka škola za zdravstveni menadžment i ekonomiju.

Gulf Medical University (GMU) je privatni medicinski univerzitet smješten u Ajmanu, Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE). Osnovan je 1998. kao Gulf Medical College, a kasnije je postao Gulf Medical University 2008. godine, nakon što je proširio svoje programe na druge discipline vezane za zdravlje.

Univerzitet nudi dodiplomske i postdiplomske programe u različitim oblastima zdravstvene zaštite kao što su medicina, stomatologija, farmacija, medicinska sestra, menadžment u zdravstvu i medicinske laboratorijske nauke. Univerzitet takođe ima sopstvenu nastavnu bolnicu i istraživački centar, koji studentima pruža praktično kliničko iskustvo i mogućnosti istraživanja.

GMU je priznat od strane raznih međunarodnih tijela za akreditaciju, uključujući Komisiju za akademsku akreditaciju Ministarstva obrazovanja UAE i Medicinsko vijeće Indije. Univerzitet je također uspostavio partnerstvo sa nekoliko renomiranih međunarodnih institucija za promoviranje programa razmjene studenata i fakulteta, zajedničkih istraživačkih inicijativa i drugih akademskih i profesionalnih aktivnosti.

Dostupni predmeti:

-Lijek

-Stomatologija

-Pharmacy

-Nursing

Healthcare Management

-Medicinske laboratorijske nauke

Kako se prijaviti:

Da biste saznali više o ovoj šansi i kako iskoristiti stipendije Gulf Medical University (GMU), koje su dostupne u ograničenom broju, kontaktirajte tim za prijem za Gulf Medical University (GMU). Oni vam mogu pružiti dodatne informacije o programu stipendiranja i pomoći vam oko bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa procesom prijave. Ne ustručavajte se obratiti se timu Gulf Medical University (GMU) kako biste dobili sve potrebne informacije i maksimalno iskoristili ovu priliku.

Email: admissions@gmu.ac.ae

Telefon:+97167431333

English Ext: 1400, 1442, 1443, 1383

Arapski Ext: 1690

Prijavite se sada

error: Sadržaj je zaštićen !!