Stipendije vlade Zhejianga 2024. godine s dodatkom na plaću…

Općinska uprava Zhejianga nedavno je objavila program stipendiranja za koji se zainteresirani kandidati mogu prijaviti. Ovaj program je alternativna opcija za one koji su propustili rok za stipendiju kineske vlade. Više informacija o stipendiji možete pronaći na web stranici Odjela za obrazovanje provincije Zhejiang ili kontaktiranjem nadležnih tijela.

O stipendiji vlade Sveučilišta Zhejiang:

Opisivanje programa stipendiranja u provinciji Zhejiang nije jednostavno budući da neka sveučilišta u regiji su-sponzoriraju stipendiju vlade Zhejianga vlastitim sredstvima. To znači da će kandidati koji primaju stipendiju vlade Zhejianga također dobiti dodatne pogodnosti od ovih sveučilišta, što će rezultirati dvostrukom nagradom. Specifičnosti ovih beneficija razlikuju se ovisno o sveučilištu, a daljnje pojedinosti mogu se dobiti ako kontaktirate relevantne vlasti ili posjetite web-stranicu Odjela za obrazovanje provincije Zhejiang.

Program stipendija općinske vlade Zhejianga nudi dvije klase nagrada: Klasu A i Klasu B. Primatelji stipendije Klase A dobit će financijsku potporu od 30.000 RMB, dok će pobjednici klase B dobiti 20.000 RMB. Osim toga, neka sveučilišta u pokrajini Zhejiang nude dodatne pogodnosti međunarodnim studentima, poput besplatnog smještaja, mjesečnih stipendija i planova zdravstvenog osiguranja. Važno je napomenuti da neka sveučilišta susponzoriraju program stipendiranja vlade Zhejianga, što znači da uspješni kandidati mogu dobiti dvostruke beneficije.

Mogućnosti diplome:

Popis kineskih sveučilišta u provinciji Zhejiang čije međunarodne studentske urede možete kontaktirati kako biste se raspitali o prihvaćanju prijava međunarodnih studenata za stipendije općinske vlade Zhejianga.

-Sveučilište Zhejiang Wanli

-Komunikacijsko sveučilište u Zhejiangu

-Sveučilište Zhejiang

-Kinesko medicinsko sveučilište Zhejiang

-Oceansko sveučilište Zhejiang

-Zhejiang Normal University

-Normalno sveučilište Hangzhou

-Sveučilište Zhejiang Gongshang

-Medicinsko sveučilište Wenzhou

-Sveučilište Shaoxing

-Sveučilište Taizhou

U provinciji Zhejiang nalazi se 11 sveučilišta koja nude studijske programe kao što su MS, BS ili PhD u raznim područjima, uključujući menadžment, medicinu, inženjerstvo, znanost, umjetnost, pravo i poljoprivredu/šumarstvo. Kako biste dobili točnije informacije o ponudi predmeta u okviru stipendije vlade Zhejianga 2024., preporučuje se da posjetite web stranice međunarodnih studentskih ureda ovih sveučilišta i provjerite ponudu predmeta i odjela.

Proces prijave:

-Stipendija općinske vlade Zhejianga ima starosne uvjete: kandidati moraju biti mlađi od 30 godina za upis na prvostupnik i mlađi od 35 godina za upis na magisterij/doktorat.

-Ako su ispunjeni dobni kriteriji, kandidati imaju pravo podnijeti zahtjev za stipendiju.

-Proces prijave za stipendiju vlade Zhejianga sličan je onom za kinesku stipendiju CSC.

Kandidati trebaju pripremiti sljedeće dokumente:

-Dva originalna pisma preporuke

-Prijedlog istraživanja ili plan studije

-Diplome/prijepisi

-Pismo znanja engleskog jezika

-Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti

-Ovi dokumenti, zajedno s informacijama o biološkim podacima podnositelja zahtjeva, trebaju se predati putem portala za prijem na određeno kinesko sveučilište.

-Tijekom procesa prijave naznačite da se prijavljujete za upis u okviru potpuno financirane stipendije vlade Zhejianga.

Primijeni sada

error: Sadržaj je zaštićen !!