Stipendije Univerziteta Vin 2023/24. godine…

VinUniversity, renomirana privatna institucija koju podržava Vingroup, najveći privatni konglomerat u Vijetnamu, pruža izuzetne stipendije zasnovane na zaslugama za talentovane studente koji žele da studiraju u inostranstvu u Vijetnamu. Ovaj prestižni univerzitet udružio se sa Univerzitetom Cornell i Univerzitetom Pennsylvania, i posvećen je promoviranju izvrsnosti, inovacija u nastavi i istraživanju, te pozitivnom utjecaju na svijet. Ako ste talentovani učenik sa strašću za kvalitetnim obrazovanjem, ne propustite ovu sjajnu priliku!

Vijetnam

Vijetnam je divna destinacija za studiranje u inostranstvu koja je bogata kulturom, istorijom i prirodnim ljepotama. Sa svojom ekonomijom koja brzo raste i užurbanim gradovima poput Hanoja i Ho Ši Mina, nudi jedinstven spoj modernog i tradicionalnog načina života. Studiranje u Vijetnamu je odlična prilika da se uronite u raznoliko kulturno iskustvo i budete dio dinamične nacije koja se brzo razvija.

VinUniversity

VinUniversity je vrhunska institucija smještena u Vijetnamu, pružajući inkluzivno i raznoliko okruženje za studente i profesore iz 27 različitih zemalja. Studiranjem na VinUniversityju, imaćete priliku da sarađujete na akademskom istraživanju sa istaknutim profesorima i steknete praktično iskustvo u radu sa istaknutim domaćim i međunarodnim korporacijama. To je odlična prilika da proširite svoje horizonte i poboljšate svoje vještine u dinamičnoj zajednici koja vas podržava.

Nivo stepena:

Stipendije zasnovane na zaslugama VinUniversityja pružaju uzbudljivu priliku za izuzetne talente da nastave dodiplomske i magistarske programe na VinUniversityju.

Predmeti:

-Sledeći predmeti su dostupni za studiranje u okviru ovog programa stipendiranja.

-Poslovna administracija

-Zdravlje

-Inženjering

-Računarska nauka

-Softverska tehnologija

Prednosti stipendije:

Stipendije VinUniversityja zasnovane na zaslugama nude izvanrednu priliku za izuzetne međunarodne studente da dobiju obrazovanje svjetske klase u Vijetnamu. Ove stipendije pokrivaju 50% do 100% školarine, s tim da su pune stipendije dostupne studentima sa izuzetnim talentom, koje također obezbjeđuju dodatnih ~1,500 USD za troškove života. Cilj je privući i podržati najtalentovanije studente iz cijelog svijeta i pružiti im priliku da rastu, uče i doprinose globalnoj zajednici.

VinUniversity-ova stipendija zasnovana na zaslugama pruža pristup vrhunskim objektima, resursima i fakultetima, koji će vas pripremiti za uspješnu karijeru u odabranoj oblasti. Štaviše, praktično iskustvo stečeno tokom studija učinit će vas privlačnijim budućim poslodavcima i dati vam prednost u odnosu na svoje kolege.

VinUniversity-ova stipendija zasnovana na zaslugama je prilika za izuzetne talente koji će promijeniti život da studiraju u Vijetnamu i steknu izvanredno obrazovanje. Iskoristite ovu neverovatnu priliku da proširite svoje vidike, unapredite svoje veštine i doprinesete svetlijoj budućnosti za sebe i svet. Ne propustite!

Nacionalnosti:

Stipendija VinUniversity Merit-a dostupna je izuzetnim međunarodnim studentima iz bilo koje zemlje.

Kriteriji podobnosti:

Da biste imali pravo na stipendiju zasnovanu na zaslugama VinUniversityja, morate pokazati izuzetan talenat u svojim akademskim i vannastavnim aktivnostima. Stipendija je zasnovana na zaslugama, što znači da se dodjeljuje studentima koji su postigli izvanredne akademske rezultate i koji mogu pokazati snažan potencijal za uspjeh u odabranoj oblasti studija. Stipendija je otvorena za međunarodne studente iz bilo koje zemlje koji ispunjavaju kriterijume podobnosti.

Procedura prijave:

Ako ste zainteresovani da se prijavite za VinUniversity Merit-based stipendiju, prvi korak je da podnesete prijavu za upis na jedan od tri fakulteta na VinUniversityju: Visoku školu za poslovni menadžment, Visoku školu zdravstvenih nauka ili Visoku školu inženjerstvo i računarstvo. Nakon što ste primljeni, možete se prijaviti za stipendiju zasnovanu na zaslugama podnošenjem posebne prijave za stipendiju. Uz vašu prijavu, moraćete da priložite prateću dokumentaciju koja pokazuje vaš izuzetan talenat i dostignuća. Ovi dokumenti mogu uključivati akademske transkripte, pisma preporuke i ličnu izjavu. Obavezno provjerite specifične zahtjeve za prijavu za stipendiju, jer oni mogu varirati ovisno o programu i nivou studija.

Visoka škola za poslovni menadžment

Fakultet zdravstvenih nauka

Visoka škola za inženjerstvo i računarstvo

Pošaljite aplikaciju

Prijavite se sada

error: Sadržaj je zaštićen !!