Stipendija nizozemskog ministarstva vanjskih poslova FinanOne Young World Enterprising Futures 2023. godine…

Stipendija World Enterprising Futures Scholarship 2023 rezultat je suradnje nizozemskog Ministarstva vanjskih poslova (MFA), organizacije One Young World i njihove inicijative za poduzetništvo mladih. Cilj mu je ponuditi mladim liderima i poduzetnicima iz raznih zemalja priliku da prisustvuju godišnjem One Young World Summitu.

Kako bi poduprli obrazovanje i zapošljavanje mladih, MVP i njihova inicijativa za poduzetništvo mladih, Orange Corners, posvećeni su ulaganju u ta područja. Njihov cilj je povećati izglede mladih pojedinaca, posebno onih u zemljama u razvoju i nestabilnim državama. Uklanjanjem neusklađenosti između vještina koje mladi stječu i zahtjeva tržišta rada nastoje stvoriti bolje prilike za mlade.

Sažetak stipendije:

-Sponzor(i) stipendije: Ministarstvo vanjskih poslova Nizozemske

-Institucija(e) domaćin(e): One Young World Academy

-Vrijednost stipendije: potpuno financirana

-Broj nagrada: Nekoliko

-Razina studija: prvostupnik, magisterij i doktorat

-Nacionalnost: afrički studenti

Detalji o stipendiji:

-Nadolazeći One Young World Summit 2023. okupit će više od 2000 mladih lidera koji predstavljaju 190+ zemalja u Belfastu. Ovaj globalni forum predstavlja platformu za delegate za rješavanje i raspravu o rješenjima za najhitnije izazove našeg vremena, zajedno s cijenjenim višim čelnicima. Za mlade poduzetnike predstavlja neusporedivu priliku za aktivno sudjelovanje, širenje uspješnih inicijativa i uspostavljanje veza s kolegama kreatorima promjena iz cijelog svijeta.

-Ove godine inicijativa je preimenovana u Stipendiju poduzetničke budućnosti, sa sljedećim ključnim ciljevima:

-Osnažite mlade vođe za stvaranje održivih radnih mjesta u određenim regijama.

-Iskoristite potencijal mladih ljudi na širokoj razini kako biste potaknuli otvaranje radnih mjesta i naglasili njihovu sposobnost da doprinesu prosperitetnim društvima.

-Povećati svijest o nezaposlenosti mladih i omogućiti razmjenu najboljih praksi o ovoj važnoj temi.

Kriterij prihvatljivosti:

Kako bi ispunili uvjete za inicijativu nizozemskog Ministarstva vanjskih poslova One Young World Youth Entrepreneurship Initiative, kandidati moraju ispunjavati sljedeće kriterije:

-Dob: kandidati moraju imati između 18 i 34 godine u vrijeme održavanja One Young World 2023 Summita u listopadu.

-Angažman u zapošljavanju mladih i otvaranju radnih mjesta: Kandidati bi trebali biti aktivno uključeni u područja zapošljavanja mladih i otvaranja novih radnih mjesta, bilo kao poduzetnici ili u sličnom svojstvu. Moraju moći pokazati svoj angažman na ovom području.

-Državljanstvo i prebivalište: Kandidati moraju biti državljani i imati prebivalište u jednoj od sljedećih zemalja: Alžir, Burkina Faso, Burundi, Côte d’Ivoire, Egipat, Etiopija, Irak (uključujući iračku regiju Kurdistan), Jordan, Kenija, Libanon, Mali, Mozambik, Maroko, Niger, Nigerija, Palestinski teritoriji, Senegal, Somalija, Sudan, Južni Sudan, Tunis ili Uganda. Važno je napomenuti da pravo na natječaj imaju kandidati sa statusom izbjeglice.

-Poznavanje engleskog jezika: Svi kandidati moraju dobro razumjeti engleski jezik jer će se programi prije i poslije programa One Young World Summit i Enterprise Futures voditi na engleskom jeziku.

-Dostupnost: kandidati moraju biti dostupni za potpuno sudjelovanje u programu od 1. do 6. listopada 2023., kao i na datume prije i nakon programa.

Prednosti stipendije:

Kandidati koji budu odabrani za stipendiju One Young World Enterprising Futures dobit će sljedeće pogodnosti:

-Pristup dodatnim događanjima u organizaciji nizozemskog Ministarstva vanjskih poslova i Orange Cornersa.

-Pristup One Young World Summitu 2023. koji će se održati od 2. do 5. listopada u Belfastu, Ujedinjeno Kraljevstvo.

-Smještaj u hotel tijekom datuma Summita.

-Jedna noć u hotelskom smještaju (ako je potrebno) za proces podnošenja zahtjeva za vizu.

-Dodatno noćenje u hotelskom smještaju prije summita (ako je potrebno).

-Pokrivanje putnih troškova do i od grada domaćina Summita (letovi u ekonomskoj klasi).

-Troškovi domaćeg putovanja do zračne luke za međunarodni let (ekonomski let).

-Putni troškovi vezani uz proces podnošenja zahtjeva za vizu (ako je potrebno).

-Troškovi vize, uključujući pristojbe za vizu i potrebno putovanje za termin za vizu.

-Catering, koji uključuje doručak u hotelskom smještaju, kao i ručak i večeru tijekom Summita.

-Prijevoz između smještaja na summitu i mjesta održavanja summita.

-Doživotno članstvo u zajednici One Young World.

Kako se prijaviti:

-Kako bi ispunili uvjete za stipendiju nizozemskog Ministarstva vanjskih poslova One Young World Enterprises Futures Scholarship 2023, kandidati moraju podnijeti svoju prijavu online putem određene programske platforme.

-Nizozemsko Ministarstvo vanjskih poslova pridaje veliku važnost stvaranju uključivog i raznolikog okruženja. Oni snažno potiču sve mlade poduzetnike koji ispunjavaju uvjete, bez obzira na njihovu rasu, nacionalno podrijetlo, spol, rodni identitet, seksualnu orijentaciju, invaliditet, etničku pripadnost, vjeru ili obrazovanje, da se prijave za stipendiju.

Rok za prijavu: 14. lipnja 2023. godine…

Primijeni sada…

error: Sadržaj je zaštićen !!