Stipendija međunarodne zaklade Matsumae: Potpuno financirana prilika 2023/24. godine…

Međunarodna zaklada Matsumae, osnovana u Japanu 1979., neprofitna je organizacija posvećena unapređenju međunarodne dobre volje kroz akademsku i kulturnu razmjenu. Jedan od njegovih cijenjenih programa je Matsumae International Foundation Research Fellowship, koji predstavlja posebnu priliku za znanstvenike diljem svijeta da se uključe u istraživačke aktivnosti u Japanu. Program stipendiranja pozdravlja istraživače iz različitih disciplina, uključujući prirodne znanosti, inženjerstvo, medicinu, humanističke i društvene znanosti.

Preko Matsumae International Foundation Research Fellowship, stipendisti dobivaju mjesečnu potporu do 300.000 jena u trajanju od 3-6 mjeseci. Ova financijska potpora pokriva putne troškove, smještaj i troškove istraživanja tijekom njihovog boravka u Japanu. Osim toga, stipendisti dobivaju pristup istraživačkim objektima, zajedno s mogućnošću sudjelovanja na akademskim konferencijama i kulturnim događanjima. Cilj programa je poticanje međunarodne suradnje, promicanje uzajamnog razumijevanja između Japana i drugih nacija te pružanje vrijednih istraživačkih mogućnosti za znanstvenike iz različitih područja.

Razina diplome:

-Stipendija Matsumae International Foundation za akademsku godinu 2023.-24. u Japanu nudi potpuno financiranje programa na razini stipendija na sveučilištima u Japanu.

Dostupni predmeti:

-Program stipendiranja Međunarodne zaklade Matsumae nudi mogućnosti studiranja različitih predmeta u okviru programa stipendiranja. Sljedeća polja imaju prvi prioritet:

-Inženjering

-Prirodne znanosti

-Lijek

Prednosti:

-Stipendija Matsumae International Foundation je potpuno financiran program stipendiranja.

Nacionalnosti:

-Stipendija Matsumae International Foundation otvorena je međunarodnim studentima svih nacionalnosti.

Kriterij prihvatljivosti:

-Kako bi ispunili uvjete za stipendiju Međunarodne zaklade Matsumae, kandidati koji nisu japanskog državljanstva moraju ispunjavati sljedeće uvjete:

-Kandidati moraju dobiti pozivnicu (prihvatno pismo) od institucije domaćina u Japanu prije podnošenja prijave.

-Kandidati moraju imati doktorat znanosti. (doktorski stupanj).

-Kandidati moraju imati 49 godina ili manje u trenutku prijave.

-Kandidati moraju imati dovoljnu razinu znanja engleskog ili japanskog jezika.

-Kandidati ne bi trebali imati prethodne ili trenutne dugoročne boravke u Japanu, osim za kratkoročne posjete kao što su turizam ili sudjelovanje na konferenciji.

-Kandidati moraju imati profesionalno zanimanje u svojim matičnim zemljama, s namjerom da se tamo vrate nakon završetka stipendije. Također bi trebali pokazati predanost doprinosu razvoju vlastite zemlje.

Postupak prijave:

-Kako bi se prijavili za stipendiju Međunarodne zaklade Matsumae, podnositelji zahtjeva trebaju dostaviti svoje dokumente za prijavu MIF-u putem e-pošte.

Evo detalja:

-E-pošta: application@mif-japan.org

-Razdoblje prijave: 1. travnja 2023. do 30. lipnja 2023. (japansko standardno vrijeme) Imajte na umu da se prijave neće prihvaćati prije ili nakon navedenog razdoblja prijave.

Primijeni sada

error: Sadržaj je zaštićen !!