ŠTA znači kada vidite BROJ “00” – “Poseban znak da će se nešto u vašem životu DOGODITI”…

Prema numerologiji svaki broj ima posebno značenje, dok se nizovima brojeva pripisuje moćna simbolika i mogu predstavljati znakove sinhroniciteta, odnosno signale da nešto treba da uradimo, promenimo – da nas nešto važno očekuje.

Tako je broj 1111 simbol pozitivne promene i dobrih vibracija, 888 ukazuje na blagostanje, 1212 na novi početak.

Ukoliko viđate takve brojeve na adresama kuća i stanova, na satu, registracionim tablicama, reklamama, bilbordima, u brojevima telefona, datumima rođenja – to može imati i mnogo dublje značenje!

Šta znači kada vidite brojeve “00”? Ovaj niz ukazuje da je vreme da počnete da razmišljate potpuno drugačije. Ukoliko ste se zaglavili u svojoj zoni komfora, neophodno je da proširite vidike. Numerolozi ističu da postoji 3 glavna razloga zbog kojih često viđate broj “00”:

Prestanite da pravite iste greške: Kada vidite “00”, to može d aznači da ste zaglavljeni u zamci. Dok se nadate drugačijem ishodu, nastavljate da donosite iste odluke i stoga dobijate iste rezultate.

Ovaj znak ukazuje da je vreme da izađete iz čvrsto stečenih obrazaca ponašanja i postupanja, i daimate novu priliku da krenete napred. Važno je samo da samo pogledate trenutnu situaciju ili problem iz drugačijeg ugla.

Prestanite da odugovlačite: Broj “00” se takođe može pojaviti kada odugovlačite sa donošenjem odluke. Znate da odluku treba doneti, ali niste spremni da se posvetite odgovoru.

Odugovlačenje vas samo još više opterećuje i može uzrokovati da prilika nestane. Ako problem ignorišemo dovoljno dugo, možemo se odreći svoje moći da ga rešimo.

Umesto toga, ta moć pada u ruke nekog drugog. Broj “00” će se pojaviti u trenutku kada je neophodno da se oslobodite vaše neodlučnosti i podstakne vas da preduzmete akciju.

Shvatite svoje prioritete: U životu možemo imati sve što želimo, nema toga što ne možemo da postignemo. Ipak – ne možemo imati sve odjednom.

Broj “00” sugeriše da odvojimo vreme da shvatimo šta su naši stvarni prioriteti i da svoju energiju na odgovarajući način usmerimo na ono što je najvažnije.

Nula je broj beskonačnosti, a kada se pojavi u nizu “00”, onda dobijate obilje prilika. Smao je važno da se otvorite za opcije i imate čvrst pravac.

Ako imate problema u ljubavi, a vidite ovaj broj, to može značiti da treba da prestanete sa ponavljanjem grešaka iz prošlosti. Ne vrtite s eu krugu, već uplovite u tok novih saznanja i uvida – imate tu moć u sebi!

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!