ŠTA ženu sprječava da bude sjajna u “ODNOSIMA”: Kako da se oslobodite mentalne blokade i maksimalno UŽIVATE…

Samopouzdanje koje je vezano za “odnose” ne podrazumeva da budete savršeni u krevetu, imate neverovatno iskustvo ili da imate sjajnu figuru i izgled, već da se osećate dobro u svojoj koži i osvestite da zaslužujete da uživate sa partnerom.

Samopouzdanje u “odnosima” je fluidno, a za njega treba samo malo truda, kako navodi stručnjak za intimne “odnose” Kasandra Murikis.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Mnoge žene pre samog “odnosa” preispituju se o tome kako njihovo telo izgleda, dodaju svom već poljuljanom samopouzdanju dodatne kritike, razmišljaju kako će njihovi “nedostaci” izgledati u očima partnera. Iako partner kaže da je privlačna, ona to ne oseća.

Ovome prethode najčešće savršene figure tela koje viđamo u medijima, na društvenim mrežama, poredimo se sa slikama nepoznatih žena koje poziraju u kupaćem kostimu.

Ali, ovde je važno da osvestimo da je naše telo, dobro telo, da je ralnost drugačije od virtuelne, i da podsetimo sebe koliko zapravo lepota imamo, prednosti, da budemo zadovoljniji sobom.

Stručnjak za “odnose” Kasandra Murikis objašnjava kako da podignete samopouzdanje i uživate u “odnosima”:

– Saznajte šta vas privlači i šta vas zanima u “odnosima”, istražujte šta vam prija u “odnosu” sa partnerom i primetite kako vaše telo reaguje.

– Budite radoznali šta se dešava u vašem telu i vašim intimnim iskustvima. Kada dolazite iz mesta neosuđivane radoznalosti, pružate sebi priliku da uživate, osećate se zadovoljno i samopouzdano u različitim iskustvima.

– Prepoznajte ulogu spoljnog uticaja. Ljudi su naučeni da “odnosi” i tela izgledaju na određeni način. Oslobodite se ovih ograničenja, trudite se da prihvatate sebe i ne upoređujete se sa drugima.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

– Učinite pomak od samog intimnog čina ka prijatnom iskustviu, tako što ćete praktikovati svesnost. Oslobodite se misli koje vam skreću pažnju i čine da se osećate manje samopouzdano, nastavite da vraćate svoj um u trenutak kako biste mogli da uživate.

– Naučite kako da komunicirate sa partnerom o “odnosima” i otvoreno kažete šta želite. Naučite da budete direktni, ali koristite i pokrete i govor tela kako biste međusobno uživali u vođenju ljubavi.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!