“ŠTA vas najviše sapliće u ŽIVOTU” – Izaberite sliku i otkrijte koji je glavni uzrok vaših “NESPJEHA”…

Mesto koje nam prija i gde pronalazimo svoj mir nije tek neko nasumično odabrano. To mesto je prostor gde se naša duša oseća na svome – sigurno.

Stoga izbor mesta na koje idete ili na koje biste u ovom trenutku želeli da odete mnogo toga govori o vama. Izaberite jednu sliku iz psiho testa i saznajte šta vas najviše u životu sputava na putu do uspeha.

PUSTINJA: Vi ste veoma kreativna i temperamentna osoba. Možda se osećate posebno i drugačije od ostatka sveta, pa zbog svoje misterije ponekad u očima drugih izgledate nedokučivo i nerazmljivo. Možete imati izražene emocionalne uspone i padove.

Vaš glavni zadatak je da upoznate, prihvatite i cenite sebe. Vi ste osoba divnih talenata koja vam, uz malo više odlučnosti može pomoći da postignete divne stvari u svom životu!

VODOPAD: Iskreni ste, otvoreni prema drugima, a prema sebi nestalni, menjate se poput vode i stalno vam trebaju nova uzbuđenja. Iako znate šta želite, ne uspevate uvek da sprovedete svoje planove do kraja. Savet je da se više povežete sa sadašnjošću.

Ovde i sada je jedino što nam zaista pripada, vaša budućnost je samo rezultat onoga što radite u svojoj sadašnjosti! A imate potencijala za velike stvari!

PLANINA: Sebe karakterišete kao osobu koja ceni svet kako iznutra tako i spolja, i zato uvek tražite mesta mira i izbegavate situacije koje mogu da naruše vaš duševni mir.

Iz tog razloga možete postati suviše oprezni, što vodi težnji da kontrolišete sve, a to nije moguće. Ima čari i u nepoznatom: neka vas život iznenadi, prepustite mu se. Iznenadićete se koliko je lep osećaj.

MORE: Vi ste inventivna, kreativna osoba koja odlučno radi na ostvarivanju svojih ciljeva. Volite da se razvijate i doprinosite svetu svojim znanjem i veštinama. Prirodno ste orijentisani na postignuća i iz tog razloga možete postati previše samouvereni.

U svom životu imate dva velika problema- previše se opterećujete poslom što vam može urušiti zdravlje i mislite da vašu vrednost određuju vaša postignuća.

Zapamtite da se vaša prava vrednost ogleda u onom što jeste kao osoba – a ne ono što ste uspeli da uradite.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!