ŠTA tačno svaki znak horoskopa treba da uradi da bi se OBOGATIO…

“Kako da se obogatim?” – pitanje je koje je svako sebi bar jednom postavio u životu – a astrolozi tvrde da imaju odgovor!

Zvezde otkrivaju koja taktike i trikovi će pomoći svakom horoskopskom znaku da uveća bogatstvo. Saznajte šta je to što vi treba da uradite.

OVAN: Ovnovi će morati da se pomuče i nauče da žive u okviru svojih mogućnosti.

U suprotnom, zbog svoje ekstravagancije, rizikuju da stalno budu negde na sredini, nit’ bogati, nit’ suviše siromašni.

BIK: Bikove odlikuje naporan rad i izražena želja da žive bolje od svoje okoline. Međutim, pripadnici ovog znaka Zodijaka imaju male šanse da postanu milioneri. Ono što ih koči jeste nedostatak volje da unaprede i osavremene svoje veštine.

BLIZANCI: Blizanci se mnogo češće obogate od Bikova. Međutim, pripadnici ovog znaka najverovatnije neće steći veće bogatstvo zbog toga što vredno rade. Brakovi iz koristi i dobre veze će im pomoći a napreduju u karijeri.

RAK: Rakovi imaju veliki potencijal da se obogate. Ali svi napori će propasti ako ne rade pošteno i vredno. Pokušaji da nešto „smuljaju“ ili sakriju troškove će im se obiti o glavu.

LAV: Lavovi od detinjstva sanjaju da žive u blagostanju i luksuzu. Zato, čim počnu da zarađuju, svaki dinar čuvaju za srećniju budućnost. Po pravilu, marljivost i pažljiv odnos prema novcu čine Lavove, ako ne milionerima, onda jednostavno veoma bogatim ljudima.

DJEVICA: Devica se neprestano trudi da se obogati. Međutim, ona zaboravlja da veliki novac nije kod onog ko ume da ga zaradi, već kod onog ko ga pravilno uloži u posao.

VAGA: Vage najlakše zarađuju kreativnim radom. Zato je za njih pravi izbor profesije garancija srećne i prosperitetne budućnosti.

ŠKORPIJA: Škorpija postaje bogata samo u jednom slučaju – kada prestane da veruje svima i pažljivo analizira sve poslove u koje joj predlože da investira.

STRIJELAC: Strelac želi da bude bogat i slavan, a spreman je na mnogo toga zarad svog sna. On zna da što više uloži u svoje obrazovanje na samom početku, to će mu se višestruko isplatiti kad stekne znanje i postane “profesionalac”.

JARAC: Jarčevi zavide svojim prijateljima koji su uspešniji od njih, ali ne uspevaju da svojim radom i umom zarade isti novac. Najčešći problem je što su lenji i lako odustaju.

VODOLIJA: Vodolija je timski igrač. Put do „miliona“ im je otvoren samo kroz zajednički posao sa pouzdanim partnerima.

RIBE: Ribe celog života pokušavaju da se obogate. Ali strah od preuzimanja rizika i ulaganja u nove projekte ne daje im priliku da to i ostvare.

error: Sadržaj je zaštićen !!