ŠTA svaki muž potajno “MRZI” kod svoje ŽENE…

Mnogi veruju da su žene komplikovanija bića od muškaraca.

One vole da dođu do srži svakog problema i u stanju su da o jednoj temi pričaju danima ako je potrebno. Takođe, one žele da znaju da su voljene, ali da se to ne zadržava samo na rečima, već da bude prikazano i delima.

Međutim, isto tako žene znaju da izraze svoja osećanja i pričaju o spornim pitanjima, mnogo bolje nego muškarci.

Mnoge žene će reći da je to najveća mana savremenih muškaraca: činjenica da ne pričaju o onom što im se dešava u glavi. Kako se osloboditi tereta, ako se o njemu ne govori?

Istina je da su obe strane komplikovane na svoj način, a ako pitate oženjene muškarce da vam iskreno kažu šta najviše mrze kod svojih žena, iznenadili bi vas njihovi odgovori.

KADA ŽENA SUMNJA U SVOJE SPOSOBNOSTI: Jak muškarac sebi bira jaku ženu kao životnog partnera. U toj priči nema mesta za sumnju u lične sposobnosti s bilo koje strane.

Iako ćete se naći pred različitim izazovima i sigurno pre ili kasnije dovesti u pitanje svoje sposobnosti u vezi sa nekim stvarima, zaista ne bi trebalo da odajete utisak da sumnjate u sebe. Vaš muškarac mora da veruje da vi verujete u sebe, uprkos svemu.

KADA ŽENA SKRIVA SVOJU BOL: Iako muškarci po prirodi nisu uvek otvoreni za zagrljaje i sentimentalne razgovore, oni su i više nego svesni toga i izjeda ih iznutra kada ne mogu da vam pomognu u trenutku kada vam je to potrebno.

Međutim, više od toga oni mrze kada žena pokušava da sakrije svoju bol, upravo iz razloga što misli da joj njen suprug ne može pomoći. Kada vas gledaju da u tišini patite za njih nema većeg poraza.

KADA VIDI DA NJEGOVA ŽENA ODUSTAJE OD NEČEG: Muškarci su drugačije “podešeni” od žena. U njihovoj prirodi ne postoji reč „odustajanje“. Ali, kao što sami ne vole da od nečeg odustaju, isto tako im ne prija pomisao da vi dižete ruke od onog što radite.

Bilo da je u pitanju neko sportsko takmičenje ili borba za bolju poziciju u firmi. Muškarci ne žele da kraj sebe imaju žene koje se zadovoljavaju bilo čime. Oni žele borce.

NAJVIŠE OD SVEGA MRZE KAD NJIHOVA SUPRUGA NIJE U BLIZINI: Iako je svakom od nas potrebna mala doza privatnosti i samoće u braku, kao i druženja sa drugim ljudima, činjenica je da nam je najlepše kada smo sa svojom voljenom osobom.

Naime, iako muškarci vole da se okupe sa svojim prijateljima i gledaju utakmicu uz pivo, njih jednostavno izjeda činjenica da ste vi u gradu na piću sa svojim prijateljicama. Da mogu da biraju bili biste kraj njih.

KADA ZNA DA JE ON RAZLOG NJENE TUGE: Mnogo je stvari u braku koje mogu uticati na to da jedan odnos krene niz brdo. Da bi brak bio uopšte vredan truda, obe strane moraju biti svesne svojih postupaka.

Ako je muškarac uradio nešto što je izazvalo veliku tugu kod njegove supruge, njegov prvi korak je zapravo shvatanje da je on odgovoran za njenu bol. Muškarca koji vas iskreno voli – najviše će pogoditi to što je on razlog vaše tuge.

Prenosi: zenskimagazin.rs, prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!