ŠTA svaki horoskopski znak POTAJNO ŽELI od svog partnera: “Rak da BRINETE o njemu; Vodolija POVERENJE, a Škorpija da uvek može da se OSLONI na vas”…

Jedan od najvažnijih delova odnosa je transparentnost. Za dugotrajnu vezu ključno je razjasniti jedno drugome svoje misli, osećaje i želje. Međutim, sramežljivost i oklevanje često stoje na putu među parovima..

Ovan: Ovan je neko ko uvek voli da drži stvari stvarnima. Zato vam je potreban partner koji vam neće okrenuti leđa samo zato što ste iskreni.

Bik: Toliko ste navikli da vas sve vreme pogrešno shvataju zbog vaše strasti i intenziteta. Zato jednostavno Bikovi žele da budu s nekim ko će zaista da ih ceni uprkos hirovima i ekscentričnostima.

Blizanci: Blizanci, budući da ste neko ko je napravio mnogo grešaka u svojoj prošlosti, želite da vaš partner bude uz vas uprkos vašoj prošlosti.

Rak: Rak ima vrlo dobro srce puno ljubavi i očekuje isto. Zato želite da se vaš partner potrudi i brine o vama.

Lav: Lavovi Imaju tendenciju traženja pažnje i potvrde od onih oko njih. Dakle, očekujete da vas vaš partner zaista ceni.

Devica: Kao Devica, imate jako visoke standarde i to može da bude problem mnogima oko vas. Dakle, želite nekoga ko razume zašto ste takvi kakvi jeste.

Vaga: Vaga zaista žude za istinskom vezom i partnerstvom s nekim. Želite da neko bude s vama, a da ne mora da vas koristi ili manipuliše vama za bilo šta drugo.

Škorpija: Škorpijama je jako teško da se otvore bilo kome. Žudite da vas partner poznaje i da vam veruje. Želite da budete s nekim na koga znate da se uvek možete osloniti.

Strelac: Strelac je neko ko voli da putuje. I zato želite partnera koji se ne plaši jednostavno da krene s vama u avanture.

Jarac: Jarčevi očekuju da će partner da ceni njihovu golemu mudrost i inteligenciju. Želite da znaju da mogu puno da nauče od vas.

Vodolija: Kao Vodolija, žudite za intelektualnom slobodom i nezavisnošću. Dakle, želite da vam partner veruje dovoljno da vas s vremena na vreme pusti da odete sami.

Ribe: Ribe žele da se njihov partner potrudi kako bi veza funkcionisala. Priželjkujete nekoga ko je spreman da uloži napor da održi vašu ljubav živom u vašoj vezi.

Izvor: 24sata.hr/Ema Mihanović.

error: Sadržaj je zaštićen !!