ŠTA ste prvo uočili na ILUSTRACIJI – Lisicu, lice ili pticu i šta to govori o vašoj LIČNOSTI…

Pogledajte sliku i utvrdite šta vam je prvo privuklo pažnju – lisica, ptica ili žensko lice?

Ono što prvo primetite otkriva nešto o vašoj ličnosti i osećanjima. Ovaj test sa optičkom iluzijom otkriva kako reagujete u stresnim situacijama.

Svako od nas u određenoj životnoj situaciji može da drami i paniči, ali postoje ljudi koji ne mogu da kontrolišu emocije i bez razloga se nerviraju ni oko čega. Pogledajte sliku i utvrdite šta vam je prvo privuklo pažnju.

– Lisica: U većini situacija držite kontrolu nad svojim osećanjima i niste podložni impulsima. Savršeno ste uravnoteženi. Čak i kada vam životni izazovi “pomeraju tlo pod nogama”, ostajete mirni i spremni da se suočite sa svim problemima.

U situacijama kada vam se budućnost čini neizvesnom, trudite se da ostanete smireni i da prihvatite promene u životu. Veoma retko reagujete impulsivno. Spremni ste da se suočite sa svim životnim olujama, ali ne dozvoljavate da vam bilo šta naruši unutrašnju energiju.

– Ptice: Vi ste vulkan emocija i dopuštate da vas svaka situacija uznemiri. Često ste zabrinuti i uplašeni zbog problema koji se još nisu dogodili. Svaka sitnica vas može uznemiriti i otežati vam kontrolu nad emocijama.

Pokušajte da tehnikom opuštanja napravite emocionalnu ravnotežu – meditirajte, provodite više vremena u prirodi, slušajte muziku. Pronađite način za ublažavanje stresa, ali nikako ne potiskujte emocije.

– Žensko lice: Vaš um je čist i gotovo da nema događaja koji vas može dovesti u stanje drame. Niste rođeni sa ovim darom, već ste ga naučili iz iskustva.

Trudite se da ne brinete o stvarima koje su van vaše kontrole. Imate veliku moć da emocije usmerite na dobre stvari, a kada ste pod stresom, pomažu vam kreativni projekti – meditacija i joga.

Prenosi: novi.ba, prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!