“ŠTA prvo vidite na slici – otkriva dar sudbine koji ste dobili na ROĐENJU”: Test koji u vašem srcu vidi veliku MOĆ…

Ukoliko volite da radite testove ličnosti, ovaj jendostavan će vam se posebno dopasti – otkriva koji ste dar “sudbine” dobili po rođenju.

Ukoliko taj dar, odnosno talenat osvestite i razvijate, možete postići velike stvari. Potrebno je samo da pogledate sliku i ono što vam je najviše privuklo pažnju na prvi pogled – otkriva vašu unutrašnju moć.

Pogledajte i odgovorite – da li ste prvo proimetili ženu, jezero, planinu ili šumu? Rešenja:

Žena – vaš dar je intuicija: Intuicija je moćno sredstvo koje je skriveno u svakom od nas, s tim da je neko ima pojačanu, a neko slabiju.

Ukoliko ste na pvi pogled videli ženu, vaša intuicija je jaka, daje vam važne soignale i smernice za život – vodi vas do velikih stvari.

Ne ignporišite nikad taj unutrašnji glas, blago golicanje koje se javi kada treba da donesete odluku – poslušajte svoj instikt i možete biti na dobrom putu.

Šuma – vaš dar je tajanstvenost: Vi ste misteriozna osoba, i baš to vas čini privlačnim. Volite da budete tajanstveni, ali ste istovremeno strpljivi i čekate pravo vreme i baš u dobrom trenutku uradite neke stvari u životu.

Vaša mašta je bujna kao gusta šuma, ali i jedan od darova svakako jeste to što znate kako da čuvate tajne. Niste u životima drugih ljudi, tek kada vam se povere, vi se upuštate u njihovu priču, ali ih nikada ne odajete. Tajna je za vas nešto što ne treba prekršiti.

Jezero – vaš dar je dubina uma: Vaš um je otvoren i dubok, fokusirani ste na svoje misli, i pre nego što nešto uradite, pažljivo promislite.

Snaga uma je ono što vas vodi ka sreći i uspehu, i stalno radite na razvijanju. Poput najčistijeg jezero, vaš um je bistar i daje vam moć da smislite kreativne ideje, uradite sjajne stvari i promenite život u boljem smeru.

Planina – vaš dar je snaga: Vi ste snažna osoba koja se lako bori sa preprekama i životnim izazovima. Snažni ste poput stene – borite se za ono što želite i nikada ne dopuštate da vas životne oluje slome.

U vama je neizmerna snaga koja inspiriše druge ljude. Možda ponekad izgledate hladno, ali ispod snage krije se mekano srce puno ljubavi. Vaši prijatelji to vrlo dobro znaju.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!