“ŠTA najviše PRIVLAČI žene” – 70% pripadnica lepšeg pola traži OVO kod muškaraca…

Stalno se vrte teme o tome šta privlači žene – kakvi muškarci moraju biti i šta žene vole.

Neki smatraju da je izgled sve, drugi misle da muškarčevo ponašanje igra glavnu ulogu – a treći opet smatraju da je novac najveći adut.

Ipak, nedavno istraživanje koje je ispitalo 150 žena različitih godina je došlo do drugačijeg zaključka. Žene koje su učestvovale u ispitivanjima su morale da napišu i da odrede koji muškarci im se čine najprivlačnijim.

Oni su imali listu fotografija na kojima su bili muškarci različitih tipova. Neki su bili vidno bogati, drugi savršeno građeni, a treći opet pokazivali da imaju šarmantne osobine.

Iako su žene imale različita mišljena i iako su drugačije poređale muškarce od najzgodnijeg do najružnijeg, 70% žena se složilo u jednoj stvari, a to je da su muškarci sa “isklesanim” fizičkim izgledom najprivlačniji.

Muškarci koji su imali velike ruke i grudi, vidljive pločice i široka leđa su bili najprivlačniji ženama – a naučnici su objasnili i zašto.

Reč je o instinktivnom privlačenju koje delimo sa životinjama. Kada žene vide snažnog i mišićavog muškarca, njima mozak instinktivno poručuje da je taj muškarac snažan, da može da se bori i da zaštiti svoju porodicu – a to je ono što je najbitnije u preživljavanju i produžavanju rase.

To je glavni razlog zbog kojeg žene toliko privlače snažni momci. Ovo takođe pokazuje i činjenica da je sve više muškaraca koji odlaze u teretanu i da je teretana trenutno najpopularniji vid treniranja.

Izvor: Muški magazin, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!