ŠTA muškarci većinom žele od buduće ŽENE: “Svaki muškarac se rado vraća kući dobroj ŽENI”…

Savremeni muškarci ne žure u brak. Iako mnoge žene misle da oni nisu skloni pretjeranom razmišljanju ili analiziranju, oni itekako rade procjene od samog početka veze za ženom.

Ma koliko se činilo da oni bježe od porodičnog života oni se čine rezervisani po tom pitanju jer žele biti sto posto sigurni da čine pravu stvar. Šta muškarcima zapravo treba od budućih žena?

Razumijevanje: Za muškarce je vrlo važno da ih njihova žena razumije. Muškarac želi da njegova žena shvati da ima hobi, svoje navike itd. Ako nema razumijevanje kod vlastite kuće za šta mu onda ta zajednica služi?

Manje drame: Muškarci teže skladnom životu. Naravno, nemoguće je živjeti u potpuno skladnoj zajednici u kojoj se nikad za nikad ne povisi glas. Ali, ako žena počne praviti skandal bez većeg povoda, pogotovo ako to čini u javnosti, muškarcu se to nikako neće svidjeti.

Iskrenost: Pokušajte ne lagati svog muškarca čak ni u malim stvarima. Jer kad to sve izađe na vidjelo ma koliko bezazleno bilo on će vam prestati potpuno vjerovati.

Ugodnost u kući: Muškarci žele doći u čist, udoban dom u kojem sve miriše na ljubav. To im pomaže da se više opuste nakon napornog dana na poslu. Svaki muškarac će se rado vraćati kući dobroj ženi.

Romantičnost: Postoji mišljenje da je samo ženama potrebna romantika. Međutim, nijedan muškarac neće odbiti malo nježnosti i brižnosti. Muškarci vole masaže, iznenađenja itd.

Lični prostor: Svim ljudima je potreban lični prostor. Ako odbije da se prošeta sa vama uveče, to ne znači da je na sastanku sa drugom ženom.

Možda vašem muškarcu treba samo malo vremena da razmisli o nečemu. A ako mu se nametnete, definitivno ćete ga uplašiti.

Razgovor: U jednoj ljubavnoj vezi vrlo je važno ne samo govoriti, već i slušati. Većinom muškarci ne vole duge razgovore, ali će uvijek saslušati kada pričate o nečemu jako bitnom.

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!