ŠTA MISLITE – Koja djevojka će biti najprivlačnija kada se OKRENE…

Vaš karakter nije stalan i menja se tokom celog života.

Ali, i pored toga, vaši životni izbori mogu da otkriju mnogo toga o vama. Postoje razne mozgalice i zagonetke na društvenim mrežama koje nam pomažu da se malo zabavimo, a usput saznamo o sebi nešto što možda i nismo znali.

U ovom zadatku jako je važno da odgovorite prateći svoj ukus. Koja devojka će biti najprivlačnija kada se okrene?

-Prva devojka: Ukoliko je ona vaš izbor, vi ste smirena osoba puna samopouzdanja. Ne plašite se prepreka i novih izazova i spremni ste da se nosite sa svakim problemom.

Hrabro pristupate novim stvarima i sa zadovoljstvom radite ono što volite. Strpljivi ste u vezi sa vašim ciljevima i znate kako da dobijete ono što želite. Niste stidljivi i čim nešto poželite ili naumite, ništa vas ne može zaustaviti.

-Druga devojka: Ukoliko ste izabrali drugu devojku to znači da ste društvena osoba koja se lako povezuje sa drugima. Ponekad ste naivni, ali znate kako da postignete svoje ciljeve.

Uvek ste nasmejani i dobro raspoloženi i više volite da se smejete umesto da pokazujete svoju tugu. Trudite se da ostanete pozitivni i ne dozvoljavate da vas nešto rastuži. Ipak, ponekad čak i najmanja uvreda može da vas povredi.

-Treća devojka: Ako ste izabrali treću devojku, najverovatnije ste stidljiva i skromna osoba. Potrebno vam je više vremena da se povežete sa nekim i volite da se sve odvija po planu. Spontanost je nešto što izbegavate po svaku cenu. Vi ste dobra osoba i retko kada ste ljuti na nekoga.

Uvek se trudite da razumete emocije i osećanja drugih ljudi i nije vas strah da nešto žrtvujete za tuđu sreću. Ipak, važna vam je harmonija, pa vam ponekad treba vreme i za sebe.

-Četvrta devojka: Ukoliko ste izabrali četvrtu devojku, zaista vas je teško postideti ili zbuniti, a logici uvek dajete prednost nad srcem. Znate da možete da postignete mnogo, pa vas zato nije strah problema koji će vas možda snaći u budućnosti.

Vi ste dobra osoba i mislite na druge. Nikada ne biste povredili nekoga da biste postigli svoj cilj. Možda spolja izgledate “hladno”, ali vi ste druželjubiva osoba koja je uvek spremna da pomogne.

-Peta devojka: Ukoliko je vaš izbor peta devojka, vi ste nezavisna osoba. Naviknuti ste da postižete ciljeve i znate da radite na sebi. Puni ste samopouzdanja i retko tražite pomoć.

Zaista ste tvrdoglavi i ponekad je drugima baš teško da vas u nešto ubede. Istovremeno, ponekad ne znate kako da upoznate nove ljude, ali oni koji vas poznaju znaju da ste odličan prijatelj.

Prenosi: crnobelo.rs, prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!