“ŠTA je žena bez SUKNJE I ŠTIKLI” – Kako vratiti ljepotu i s*ksipil u BRAK…

Žena treba da bude ono što jeste – žena. A u tome će da uspije tako što će da probudi ženstvenost u sebi.

Svaka bi žena željela da je muškarac “voli baš takvu” – bez depilacije, bez šminke i bez snižavanja obima struka. A onda otkrijete da se niste poljubili pune dvije sedmice.

Mislite – ima ljubavi, ima povjerenja i razumijevanja samo je malo drugačije otkako su djeca došla.. Nema strasti. I tu počinje samoispitivanje: “Da li sam dovoljno zgodna. Ne privlačim ga sa ovih dvadesetak kilograma viška”.

Idete na dijetu, pokušavate trčati svako jutro, ohrabrujete muža da vas pozove na romantičnu večeru, a kada vam on ne podilazi onda postajete postajete agresivni i razdražljivi.

Kao rezultat toga, strasti više nema, i s druge strane se slatko bračno prijateljstvo pretvara u “krizu porodičnog života” – sada se to tako zove. Ali tu nije kraj priče.

Savjeti Ekaterine Mirimanove, autorke knjige “Ženski izgled” pomoći će vam da uzvratite ljubav i atraktivnost bez mučenja.

Mnoge od vas su odavno zaboravile šta su štikle, suknje i druge ženske stvari. Trčanje kroz život u farmerkama i mokasinima je, naravno, praktičnije. Ali prva stvar koju sada treba da uradite je da pronađete cipele sa potpeticom, haljine, i suknje iz garderobe.

Ako nemate, kupite! Ako je teško hodati na štiklama, vježbajte kod kuće. Počnite sa 15 minuta dnevno. Ne zaboravite da vas muškarci vole vidjeti dotjerane. A budite iskrene – zar se i same ne osjećate bolje kada ste sređene?

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!