“ŠTA je strašno na ovoj SLICI” – Samo najinteligentniji će odmah uočiti jeziv DETALJ…

Mozgalice su zabavna aktivnost koja može poboljšati razmišljanje i pomoći u održavanju mentalne agilnosti, a među njima izdvajaju se one vizualne na kojima je potrebno pronaći neke razlike ili neobične situacije ili predmete.

Vizualne mozgalice mogu biti koristan alat za poboljšanje percepcije, pažnje i sposobnost rešavanja problema, a takođe mogu pomoći da razvijete sposobnost detektovanja detalja – uočavanja veza i povezivanja različitih informacija.

Sve to zajedno vam može pomoći u svakodnevnom životu, uključujući i poslovni svet, gde se često morate suočiti s različitim vrstama problema i odlučiti kako da ih rešite.

Vizuelne mozgalice također mogu biti dobar način da se opustite i odmarate od svakodnevnih obaveza i stresa. To može pomoći da se smanji stres i poboljša mentalno zdravlje.

Na mozgalici pred vama nalazi se jedna naizgled sasvim obična soba i u prvom planu je kauč,a tu je i veliki prozor, lampa, dekoracija na zidu. Ali i jedna jeziva “sitnica”.

Vidite li šta je strašno na slici? Ako se još uvek mučite da ga uočite, pogledajte donji levi ugao, ispod jastuka na braon sofi. Korisnik Tvitera Rajan Evans napisao je: ‘Iskreno me je nateralo da skočim kada sam to video, upozorio sam vas!’

Piše: Novi.ba.

error: Sadržaj je zaštićen !!