ŠTA DONOSI MOĆNA VENERA U VAGI DO 22. OKTOBRA: “Vagu čeka najradosniji mjesec; Škorpija rješava PROBLEME”…

Tokom oktobra, Venera će biti u Vagi i mnogima će doneti mnogo toga dobrog. Evo šta kažu astrolozi – šta znakovi horoskopa mogu da očekuju do 22. oktobra:

OVAN: Iako ste već akivni i puni snage, Venera će vam dati puno snage da savladate sve prepreke na putu ka svom cilju. Da se ​​energija ne bi pretvorila u puku impulsivnost – napravite jasan plan akcije.

BIK: Da biste postigli sreću, ne treba vam ništa drugo osim da budete svoji. Venera je na vašoj strani! Samo treba da budete iskreni i otvoreni prema svega prema sebi i onome što želite i da ostanete dosledni.

BLIZANCI: Zahvaljujući Veneri, moći ćete da izađete kao pobednici iz onih situacija u kojima biste inače možda pretrpeli poraz. Oktobar će biti veoma važan mesec za vas i mnogo ćete naučiti.

RAK: Venera će vam pomoći da izgradite ili popravite odnos s voljenom osobom. Daće vam samopouzdanje i snagu da hrabro krenete u nove veze, da flertujete, izlazite, da zračite. Samo nemojte puno da razmišljate već se prepustite.

LAV: U narednom periodu najbitnije je da ne stanete sada kada je najvažnije da ostvarite svoje ciljeve. Ako želite da postanete bolji, moraćete da i dalje naporno radite, da se razvijate, usavršavate i da nastavite da postavljate, nove, ambiciozne ciljeve.

DJEVICA: Venera vam donosi veoma povoljan period. Sve što vas muči, svaka negativna misao, sve će to nestati, samo ako uspete da se oslobodite tereta prošlosti. To je jedini i najvažniji uslov koji treba da ispunite da biste bili srećni.

VAGA: Astrolozi vam predviđaju jedan od najradosnijih i najpozitivnijih meseci u ovoj godini. Šta god da radite, gde god da idete, pratiće vas sreća. Očekuje vas pobeda i na ljubavnom i na finansijskom polju.

ŠKORPIJA: Venera će vam pomoći da povećate svoj uticaj na druge, ali samo pazite da ne manipulišete drugima i da im uvek ostavite prvo izbora. Venera vam pomaže i da rešite hitne probleme.

STRIJELAC: Venera vam u narednom periodu pomaže da pronađete kompromis u svakoj situaciji u kojoj bude bilo potrebno- bilo da su u pitanju odnosi na poslu, s partnerom, u porodici… Ne plašite se da kažete izvini.

JARAC: Venera će vam pomoći da u oktobru činite mnogo dobrih dela. Imaćete mnogo energije, ne libite se da pomognete roditeljima, deci, voljenoj osobi, ali i kolegama i prijateljima.

VODOLIJA: Venera će vam pomoći u borbi protiv depresivnih misli i svih fizičkih tegoba koje budete imali. Imaćete prilike da se izborite sa svim lošim navikama.

RIBE: U narednom periodu krećete putem dobrote, sreće i međusobnog razumevanja. Ovo je vreme u kome treba preći sa reči na dela – a Venera vas podstiče da ispunjavate ranije data obećanja.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!