ŠTA čeka svaki znak na JESEN: “Pred Ribama su brojne prilike – ali i PREPREKE; Škorpije će naći mir tamo gdje NE OČEKUJU”…

Pročitajte što vašem znaku predviđa horoskop za jesen 2022. godine:

OVAN: Jesen će ovom horoskopskom znaku doneti dugo očekivanu stabilnost. Zvezde savetuju da uživate u novom statusu i budete spremni na promene – jer će one biti pozitivne.

BIK: Astrolozi savetuju da se u svakom trenutku fokusirate isključivo na ono što radite ne brinite i ne razmišljajte o budućnosti.

Mnoge čeka selidba, i to prilično usešna. Trebalo bi unapred da razmišljate o planovima za putovanja.

BLIZANCI: Stižu pozitivne promene, jedino što može zaseniti sliku je nedostatak vremena. Dobro isplanirajte svoje vreme i organizujte se- tako ćete sve lako uklopiti u raspored. Bićete puni sjajnih ideja.

RAK: Dobar je trenutak da radite na svom mentalnom zdravlju. Posvetite se tokom jeseni svom unutrašnjem detetu. Nemojte potiskivati emocije. Budite iskreni, to će drugi ceniti. Budite spremni da gradite odnose i uživajte u životu.

LAV: Jesen donosi dugo očekivani odmor. Možete rezervisati let u toplije krajeve. Vreme je za digitalni detoks, za oslobađanje od stresa. Plodove rada treba ubirati na vreme i ne upoređivati se ni s kim.

DJEVICA: Čekaju vas brojne prilike, posebno u privatnom životu. Sve će biti vrlo jasno, nemojte namerno izmišljati iluzije zbog zabave. Vodite se umom, a ne srcem. Ipak, pokazivanje emocijama je izuzetno iskren način da se povežete s drugima i zajedno rastete.

VAGA: Vage će moći mirno da nastave sve što su ranije počele. Najvažnije je da ostanete mirni, da ne podlegnete negativnim mislima. Zvezde savetuju da se ne plašite da pokažete svoje pravo ja – svet će to primetiti s oduševljenjem.

ŠKORPIJA: Na jesen ćete naučiti kako drugačije da komunicirate s ljudima. Tražite kompromise i balans u poslovima. Pronalazite mir koji želite tamo gde ga ne očekujete.

U vama je ta moć, oslonite se na sebe, povežite se sa sobom, razvijte ljubav prema sebi. Ovo je period kada se odnosi popravljaju.

STRIJELAC: Strelac treba da se posveti učenju i širenju znanja. Zvezde preporučuju da hrabro proširite svoje zone uticaja i planove. Glavna stvar – ne zaboravite da se dobro odmoritie, vratite snagu. Imajte potpuno poverenje u svoje odluke.

JARAC: Ovaj znak će biti na sedmom nebu od sreće. Astrolozi savetuju da se na početku sezone unapred vodi računa o važnim poslovima, jer će vam tada biti da se fokusirate na posao. Ljubav cveta.

VODOLIJA: Dobar je trenutak da sredite nagomilane obaveze izprethodnog perioda. Očekujte dobre vesti na ljubavnom planu: neko će dobiti ponudu za brak, neko će poželeti započeti novu vezu, a neko će prekinuti toksičan “odnos” koji više ne donosi pozitivne emocije.

RIBE: Predstavnici ovog znaka će dobiti mnogo prilika, a uz to i prepreke. Ovo je neophodno da biste bili ne samo uspešni već i iskusni. Univerzum ima svoj plan – verujte mu.

Piše: Sensa.hr, prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!