“ŠTA boja laka za nokte govori o vašoj LIČNOSTI” – Crvenu nose samopouzdane i dominantne ŽENE…

Postoji mnogo načina koji mogu otkriti karakter žene – a boja laka za nokte je jedan od njih.

Lak za nokte možemo lako mijenjati u zavisnosti od našeg raspoloženja ili prilike, a često svaka žena ima jednu nijansu laka za nokte koja joj postaje najomiljenija. Šta boja laka za nokte može reći o našoj ličnosti? Otkrijate u nastavku:

– Crveni lak: Crvenu boju laka za nokte biraju samopouzdane i dominantne žene koje žele privući pažnju na sebe.

– Ružičasta: Ružičasta boja laka za nokte otkriva dobronamjernu, dobroćudnu i zabavnu ženu. Ove žene takođe imaju izraženu intuiciju i nije ih briga za mišljenje drugih.

– Narandžasta: Narandžastu boju biraju hrabre i impulsivne žene. Ove žene su takođe pune entuzijazma i domišljatosti i nije ih briga šta drugi misle o njima.

– Ljubičasta: Kreativne žene često biraju lak u ljubičastoj boji. Ljubičasta je boja kraljeva i plemića i pokazuje samopouzdanje i individualnost. Ova boja pokazuje da je osoba koja je nosi emotivna i tajanstvena.

– Plava: Plava boja se obično povezuje sa mirom i tišinom, ali kada je u pitanju boja laka za nokte stvari su potpuno suprotne.

Ova boja laka za nokte otkriva ekscentričnu osobo koja traži avanturu i zabavu. Žene koje biraju ovu boju kala za nokte su prijateljski nastrojene i vole isprobavati nove stvari.

– Crna: Žene koje biraju crni lak su buntovnici u duši. Takođe, osobe koje biraju crni lak su veoma kreativne i slobodnog duha.

– Neonske boje: Žene koje biraju lak za nokte neonske boje traže pažnju i ne boje se biti u centru pažnje. Ove žene su jako komunikativne i mogu započeti razgovor gotovo sa bilo kim bez problema.

– Boja kože: Ova boja odaje mirnu, konzervativnu i prirodnu ženu. Iako može izgledati veoma elegantno, za neke je ova boja previše jednostavna – a upravo je jednostavnost to što otkriva kod osobe koja ga nosi.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!