“SNIMAK sa venčanja, ostavio goste bez teksta” – Zbog onoga što je mladoženja uradio, jedni se smiju, a drugi osuđuju…

Snimak sa jednog venčanja, na društvenim mrežama je izazvao pomešane reakcije. Jedni su bili oduševljeni, drugi zaprepašteni prizorom koji su videli.

Naime, tokom samog venčanja, mladoženja je uhvaćen sa mobilnim telefonom u ruci. Njegova buduća supruga je stajala pored njega, dok je ceremonija trebalo da počne. U jednom trenutku, mladoženja je okrenuo svoj telefon prema prisutnim svatovima – a na ekranu je jasno pisalo: “Upomoć”.

Snimak mladoženje sa mobilnim telefonom neposredno pre predaje venčanih zaveta izazvao je različite reakcije među gostima. Neki su se smejali i uživali u neobičnom trenutku, smatrajući da je humor dobrodošao čak i u svečanim situacijama.

Međutim, bilo je i onih koji su osudili ovaj potez, tvrdeći da je bio neprikladan za takav svečani trenutak. Neki su izrazili zabrinutost za mladu i njena osećanja. Jedna osoba koja je videla snimak iznela je svoje mišljenje – rekavši:

-Mogu da razumem da je želeo da se našali, ali ovo jednostavno nije bilo ni mesto, ni vreme za to. Kao njegova partnerka, bila bih veoma razočarana. Da je meni uradio nešto slično, slomio bi mi srce.

Ova neobična šala ostala je duboko urezana u sećanju svih koji su prisustvovali svadbi. Bez obzira na različita mišljenja o mladoženjinom postupku, sigurno je da njegova šala nije prošla neprimećeno.

@mrjexer

Wedding day blues!!!

♬ original sound – Mike Resendez999

Izvor: 24sedam.rs, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!