SLIČNO RAĐA SLIČNO: Tri energetska zakona koja vam pomažu da izgradite SRETAN ŽIVOT…

Svemir je taj, koji ima i funkcioniše prema određenim pravilima. Tu se ne radi o fizičkim – već o energetskim zakonima koji vam pomažu da izgradite srećan život.

Kako ćete uspjeti da na osnovu energetskih zakona izgradite skladan i srećan život, donosimo vam u nastavku teksta. Ovi zakoni mogu vam itekako služiti, ali isto tako osoba može u neznanju da ih primjenjuje, ali na svoju štetu – 3 su jasna zakona:

Zakon jedan glasi: Slično privlačni slično- ovo ste zasigurno već i čuli i zvuči vam jednostavno, ali u praksi baš i nije tako. Zapravo, ovo se odnosi na činjenicu da kako vibriramo iznutra, tako ćemo i izvana – ali, to ponekad nije baš lako postići.

Ako unutar sebe imate mir, blaženstvo i spokoj, upravo ćete tako i zračiti u spoljnom svijetu. Svijetu oko vas. Ovo zvuči lako, ali postići takvo unutrašnje stanje je teško. Vaša energija stvara vašu auru- zapravo vaše energetsko polje. I vi privlačite slično. Zapravo, ono što je u vama.

Ako se osjećate iznervirano, iritantno i ljuto i vaše polje poprima takvu frekvenciju i privlači slične događaje. Ukoliko ste optimistični i pozitivni – privlačite ljude i događaje u skladu sa tom frekvencijom.

Slično rađa slično: drugi zakon jeste sličan prvom, ali mu je drugačije značenje. Prema ovom zakonu ono što sami stvarate postaje dio vas.

Npr. kakvi ste vi, i šta ste vi, takva su i vaša djeca. Oni i vas gledaju kao model i dobrog i lošeg. Ovaj zakon se više odnosi na uzročno – posljedični.

Trudite se da budete najbolja verzija sebe, kako bi vaša djeca postala ista i imala zdrav primjer. Ako ste vi velikodušna, prijatna i kulturna osoba tako će biti i sve oko vas. Kao i suprutno – ne zaboravite to.

Ono što ne postane slično, odbacuje se: To bi se odnosilo da sve ono što nije bilo na nivou vaše frekvencije, odlazi od vas. Ovaj zakon poručuje da ako ste stalno depresivni i nezadovoljni, dobre i lijepe stvari će samo odlaziti od vas. Isto je tako sa pozitivnim osjećanjima.

Kada ste srećni i uživate u svakom danu, depresija neće naći stanovište kod vas. I sve ono loše nestaje iz vašeg života. Važno je da shvatite da je sreća unutrašnje stanje – to važi za sve oko vas.

Kada imate pozitivan stav, negativni ljudi će se odbijati od vas. Zapravo sve ono što vam ne služi, odbiće se od vašu frekvenciju – kada zračite dobrom energijom tada je i Svemir tu za vas.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!