“SLEDEĆA tri dana određenim horoskopskim znacima donose brdo PARA” – Kako bi se obogatili, neophodno je da urade jednu STVAR…

Sledeći horoskopski znaci trebalo bi da iskoriste sve povoljne prilike do četvrtka 23. februara, jer im mogu doneti ogromne količine novca! Pažljivo pročitajte sve smernice astrologa.

VODOLIJA: Vodolijama uskoro stiže veliko napredvoanje u poslu i tu ponudu nikako ne smeju odbiti, jer će vam finansije procvetati! Osim mnogo bolje plate i svi ostali uslovi će biti kao stvoreni za njih.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Utorak je vaš srećan dan i konaćno ćete da počnete da ubirate plodove vašeg dugotrajnog i mukotrpnog rada.

OVAN: Nije vam na vidiku povišica ili napredovanje na poslu, ali vam zvezde predviđaju veliku sreću sa finansijama. Srećni brojevi su sam 7 i 19, pa ih pametno iskoristite. Ponedeljak je posebno vama naklonjen. Astrolozi smatraju da će vam leći dugoočekivana uplata na na račun.

BIK: Kod pripadnika ovog znaka konačno sve dolazi na svoje mesto. Ukoliko imate u planu da pokrenete sopstveni biznis, nikako ne odlažite, već uradite što pre, jer će vam se i te kako isplatiti.

Takođe, očekuje vas i povećanje zarade zbog vašeg truda i uspeha. U sredu budite oprezniji nego inače, kako bi ste uspeli da iskoristite povoljne prilike na novčanom polju.

Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!