“ŠKORPIJE su jako dobre, zbog čega često budu IZIGRANE” – Imaju pet vrlina koje su ujedno i slabosti…

Svaki horoskopski znak posjeduje neke vrline koje na kraju ispadnu kao slabosti. Škorpije su veoma jake osobe, ali čak i one imaju svoje slabosti, koje možda nisu lako vidljive.

Astrolozi objašnjavaju koje su to slabosti i kako djeluju na život Škorpije. Škorpije su ljudi koje teško zaboravljaju rane iz prošklosti i koje imaju svoje unutrašnje probleme. Oni su uspješni ljudi, lijepi i pametni – ali imaju mnogo slabosti koje često nisu vidljive strancima.

– Ljubomora: Škorpije su veoma ljubomorne, ali to ne pokazuju svima i uvijek. Taj osjećaj ih ponekad izjeda iznutra – uskraćuje im sreću i dobro raspoloženje.

Stručnjaci savjetuju da što više razgovarate sa bliskim ljudima o svojim osjećanjima kako bi lakše prešli preko svega što vas muči. Morate razgovarati o svojim osjećajima i ne plašiti se razgovarati o teškim temama.

– Potreba škorpija za kontrolom često ih vodi u netoleranciju i tjera ih na manipulaciju.

– Škorpije su najosetljiviji znakovi horoskopa čak i ako to ne izgleda tako: Prikrivaju svoju slabost kako je niko ne bi mogao iskoristiti i kako drugi ne bi shvatili da imaju slabu tačku.

– Osvetoljubivi su: Osveta uništava njihovo biopolje i nije manifestacija snage već uzrok nesigunosti. Ona je glavni razlog zašto često upadaju u nevolje.

– Povjerljivost: Iako to zvuči kao dobra osobina, Škorpijama to ipak dođe kao mana. Lako će se povjeriti ljudima, čak i kad ne provjere kakve su njihove namjere. Zbog toga će često biti iskorišteni i izigrani.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!