“SJAJNA žena se ne rađa, Ona to POSTAJE” – Stvari koje moćne žene čine DRUGAČIJE…

Da li ste nekada bili u situaciji da se nalazite u prostoriji kada se pojavi moćna žena?

Ukoliko je odgovor “da”, onda ste sigurno vidjeli kakav efekat ona može da proizvede svojom gracioznošću i stilom.

Ne radi se o tome da budete grubi, zahtjevni, napadni ili glasni kako biste privukli pažnju, nego o tome da sijate i da šarmirate tako sjajno da svi požele da krenu za vama vašim stopama. Jake i stabilne žene su malo drugačije od drugih.

One imaju potpunu kontrolu i neke stvari rade različito. Donosimo vam spisak od 8 stvari koje jake – moćne i stabilne žene rade na svoj način:

One znaju svoje ciljeve: Živjeti u skladu sa svojim vrijednostima je izuzetno pohvalno, ali da biste vodili takav život morate da znate koje su vaše vrijednosti. S vremena na vrijeme odvojite vrijeme da se preispitate i shvatite svoje ciljeve.

Odlučuju da budu jake: Svakoga od nas će, u nekom periodu života, uhvatiti panika, strah, nesigurnost, anksioznost i sve druge vrste negativnih emocija koje mogu da nas unište ako im to dozvolimo.

Snažne žene odlučuju da se posvete sebi dugoročno, šta god da im se dešava. To im daje nesalomivu moć.

Vjeruju u sebe: Nije lako uvijek vjerovati u sebe, naročito u teškim vremenima kada su tu mnoga iskušenja, nevolje i traume. Ali jake žene prelaze sve prepreke jer vjeruju u svoju sposobnost da prežive izlaze mudrije i jače iz svega.

Ništa ne sile: Poštuju kako svoj, tako i tuđi lični prostor. Nikada ništa ne rade na silu. Ukoliko stvari ne idu – one ih neće po svaku cijenu gurati.

Ulažu u sebe: Radije će izabrati da uče nove stvari, da se razvijaju fizički i psihički, nego da kupuju krpice. Ove žene žele da rade nove stvari svaki dan i da istražuju svoje granice.

Odlaze iz veze koja ne funkcioniše: Ne plaše se odlaska. Ukoliko stvari ne funkcionišu, jasno im je da toksična veza može loše da utiče na njih – i one odlaze i daju sebi šansu da žive bolji život.

Znaju koliko vrijede: One znaju svoju vrijednost i poštuju je. Naravno da se ne osjećaju uvijek kao lijepe, simpatične, šarmantne i zanimljive, ali znaju svoju vrijednost. Spremne su da daju, da rade na sebi – ali znaju i da zahtijevaju tačno koliko zaslužuju.

One su jake, ali nisu zle: Prava snaga se ne pokazuje silom moći. Sve jake žene to znaju. One su ljubazne – saosjećajne i nude podršku kada je to potrebno.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!