SEDMIČNI NOVČANI HOROSKOP DO 28. AVGUSTA: “Vagu neće služiti INTUICIJA; Vodolija se lako nosi sa svim POTEČKOĆAMA”…

Saznajte šta sedmični novčani horoskop odo 28. avgusta 2022. godine donosi vašem znaku:

U petak, 26. avgusta, Merkur će preći u Vagu, što znači da ćemo morati da napravimo pauzu jer će biti mnogo manje šansi za uspeh u finansijskoh sferi. Retrogradni Uran i slaba Venera, još uvek u sazvežđu Lava, takođe će negativno uticati na materijalnu sferu života.

Ovo će biti prilično nezgodno vreme, a mnogi horoskopski znaci u poslovanju će imati problema.

OVAN: Astrolozi vam savetuju budete oprezniji u pogledu novca, da štedite novac i dobro isplanirate svako ulaganje ili trošenje.

Impulsivne kupovine i nepromišljena potrošnja mogu dovesti do velikih nevolja. Potrudite se da probleme na poslu ostavite u kancelariji, ne donosite ih kući.

BIK: Biće vam potrebno više energije, snage i volje da uspešno započnete i završite važne stvari na finansijskom i radnom polju.

Tokom ove sedmice suočićete se sa dosta poteškoća i dilema. Astrolozi vam savetuju da probleme sagledate iz različitih uglova kako bi se pronašao najbolji izlaz iz finansijske ili radne krize.

BLIZANCI: Predstojeća sedmica biće veoma dvosmislena za predstavnike ovog znaka: retrogradni Uran može dovesti do novčanih problema, a prisustvo Venere u Lavu i dalje vas lišava snage.

Za uspeh u poslu moraćete da unesete harmoniju u svoje unutrašnje ja, to je jedini način da sve ostane na svom mestu.

RAK: U narednom periodu najbolje bi bilo da odustanete od trošenja i posvetite se poslu, ispunjavajući svoje dužnosti. Sudbinu kontrolišu ne samo planete, već i moć uma i podsvesti.

Stoga se više posvetite razmišljanjem o pozitivnom i dobrom i verovanju u svoj uspeh. Ako ako ne izgubite veru u sebe moći ćete da ostanete na površini ili čak povećate svoje prihode.

LAV: Najverovatnije će se na vašem putu pojaviti novi teški zadaci i problemi. To će dovesti do povećanja stresa i anksioznosti. Suočićete se sa problemima, ali jedino smireno i trezveno možete da popravite situaciju. Mnogi Lavovi imaće šansu da konačno ostvare svoje finansijske ciljeve.

DJEVICA: Često vas smatraju misterizonim, a da biste dobili poverenje drugih, morate da pokažete više iskrenosti i društvenosti.

Sve najvažnije stvari trebalo bi da isplanirate početkom sedmice, jer će krajem sedmice retrogradni Uran ometati njihovu realizaciju. Potrudite se da u narednom periodu ne razmišljajte o ranijim greškama i porazima.

VAGA: Tokom ove sedmice biće potrebno da ostavite dobar utisak na poslovnim sastancima i intervjuima. Kada dođe vreme da donesete odluku, zanemarite svoju intuiciju, neće vam dati dobru smernicu u ovom trenutku.

Uzdajte se u razum i potrudite se da ne ponavljate iste greške. Kako biste privukli finansijsku sreću, proučite zakone po kojima novac funkcioniše.

ŠKORPIJA: Posebnu ulogu u vašem životu igraće ne Uran, već Venera, koja je i dalje negativna. Astrolozi vam savetuju da obratite pažnju na snove.

Univerzum će u njima sakriti važne finansijske tragove koje treba da pratite. Sada morate biti pažljiviji prema malim stvarima, kako ne biste propustili priliku da uspete. Bilo kakve novčane avanture i velike kupovine dovešće do razočarenja.

STRIJELAC: U prvoj polovini sedmice posvetite povećanu pažnju poslovanju i fokusirajte se na učenje. Pokušajte da usvojite navike uspešnih ljudi. Svi oni koji su već uspeli da postignu uspeh, treba da budu mentori drugima. Na taj način će otplatiti svoj karmički dug.

JARAC: 26. avgusta Merkur ulazi u Vagu, što može izazvati iznenadne poslovne nevolje. Vaša produktivnost počeće da opada.

Najbolje bi bilo da kraj avgusta posvetite vraćanju kredita, dugova, oslobađanju od negativnih misli, a ne trošenju. Pratite znakove univerzuma, tako možete da izbegnete greške.

VODOLIJA: Vodolija, kao jedna od najoptimističnijih osoba u horoskopskom znaku, lako će moći da se nosi sa svim finansijskim i nevoljama na poslu ove sedmice.

Astrolozi savetuju da privremeno odložite nove poduhvate, da se pozabavite prioritetnim zadacima. Retrogradni Uran može negativno uticati na vaše poslovanje.

RIBE: Ove sedmice moraćete više da radite, ali za ovo neće dobiti više novca. Period od 22. do 28. avgusta obeležiće promene u monetarnoj sferi.

Vreme je da postavite nove ciljeve. Novac će biti teško zaraditi, ali vrlo lako potrošiti. Čuvajte se prevaranata i zlonamernih ljudi.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!