SEDMIČNI NOVČANI HOROSKOP DO 31. JULA: “Jarac ima velike šanse da POVEĆA PRIHODE; Vodolija da izbegava RIZIKE”…

Saznajte šta sedmični novčani horoskop do 31. jula 2022. godine donosi vašem znaku!

Krajem jula zvezde nam donose nove prilike, ali I poneke poteškoće. Glavna pretnja biće Jupiter, koji u četvrtak kreće retrogradno, stoga je uiverzalni savet astrologa da važne stvari obavite pre ovog dana – evo šta horoskopske znakove očekuje do 31. jula u sferi novca.

OVAN: U ovom periodu ne vidite mnogo izgleda i prilika za budućnost, a tome doprinosi uticaj Jupitera. Tokom ove sedmice neće biti većih finansijskih promena niti aktivnosti.

Ako planirate kupovinu ili investiranje, uradite to pre četvrtka. U suprotnom, potrošićete mnogo više novca nego što ste planirali.

BIK: Osetićete koliko ste blizu realizacije svojih planova. Astrolozi vam savetuju da nastavite da jačate svoju poziciju na poslu. U narednom periodu velike su šanse da pronađete nove izvore prihoda.

Bez obzira kako se stvari odvijaju, znajte da uvek treba pozitivno da mislite, jer je moć reči ogromna, stoga postoji način da privučete novac. Verujte da je moguće!

BLIZANCI: Krajem sedmice možete osetiti snažnu apatiju, a Merkur vam nimalo neće pomoći u rešavanju problema. Ukoliko imate velike planove, potražite iskusne ljude koji vam mogu pomoći da ostvarite ciljeve, uključujući i finansijske. Najvažnije je da ne žurite i da pažljivo pratite čitav proces – s posebnom pažnjom na detaljima.

RAK: Za sve što želite moraćete ove sedmice sami da se pomučite. Astrolozi vam skreću pažnju na pitanja poreza, kredita, bankovnih računa i dugova. Izmirite svoje obaveze, pa ćete u narednom periodu biti spokojni. Prva polovina sedmice je savršena za putovanja i poslovne sastanke.

LAV: Uprkos činjenici da će novčana sreća biti na vašoj strani, niko nije u potpunosti imun na probleme, stoga se oslonite na znanje i rad, a ne na fortunu. Jupiter će zahtevati od vas da promenite svoj fokus. Postavite nove ciljeve koji će vam pomoći da popravite svoju finansijsku situaciju.

DJEVICA: Nastavlja se za vas povoljan period za rad, finansijsku aktivnost, ulaganja. Retrogradni Jupiter neće vam nešto preterano smetati jer vas Merkur i dalje štiti od problema sa novcem i poslom.

Venera je snažna, što će vam dati dovoljno energije i snage za sve što želite. Možete tražiti dodatni prihod ili novi posao.

VAGA: Ako želite da budete finansijski uspešniji, treba da ažurirate svoje kontakte ili da počnete da učite nove stvari i veštine.

Sada je sjajno vreme za to. Ove sedmice je preporučljivo da ne kupujete ništa što vam zaista nije neophodno. Spontane i neplanirane kupovine mogu da vam naprave velike probleme.

ŠKORPIJA: Tokom ove sedmice mogli biste da ispunite svoje želje, a u tome vam pomaže snažna Venera. Jupiter neće stajati po strani, pa je od četvrtka bolje da prestanete da gubite vreme i novac.

Dobar je trenutak da analizirate svoju finansijsku situaciju – možda vas loše navike i pogrešna uverenja sprečavaju da zarađujete više?

STRIJELAC: Tokom ove sedmice povećaj je rizik od gubitaka. Da se ​​to ne bi dogodilo, astrolozi vam savetuju da povedete računa o potrošnji i da ni u kom slučaju ne donosite ishitrene odluke i ne potpisujete nepromišljeno važna dokumenta.

Glavni problem ove sedmice biće nestrpljivost i preterana emocionalnost u poslu. Potrudite se da sve započeto završite.

JARAC: Sedmica vam donosi visok nivo produktivnosti, velike su šanse da povećate svoje prihode, ali ako počnete da nosite posao kući – pregorećete!

Astrolozi vam savetuju da manje brinete i izbacite nepotrebne misli iz glave. Slobodno vreme posvetite sticanju novih iskustava i znanja koji će vam biti od koristi u budućnosti.

VODOLIJA: Ove sedmice uticaj planeta je takav da treba izbegavati novčane eksperimente I rizike. Sada je krajnje nepoželjno da menjate pravila igre i skrećete sa izabranog puta jer to može negativno da se odrazi na vašu karijeru. Držite se svog cilja i poštujte zakone novca – obilje je dostižno!

RIBE: Sada je vreme da delujete i budete što aktivniji kada je novac u pitanju! Početkom sedmice imate šanse da pronađete put ka uspehu i novim prilikama. Venera vam i dalje daje snagu – čvrstinu i odlučnost.

Tokom ove sedmice, novac će rasti srazmerno uloženim naporima. Ako vam je cilj materijalno blagostanje – onda je bolje da se okušate u nečem novom.

Izvor: Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!