SEDMIČNI NOVČANI HOROSKOP DO 17. JULA: Djevica može da započne novi POSAO; Jarac ima šanse za POVIŠICU…

Saznajte šta sedmični novčani horoskop odo 17. jula 2022. godine donosi vašem znaku:

Sunce i Merkur, planeta novca, biće u nepovoljnom aspektu, tako da će 16. jul biti najteži dan kada su finansije u pitanju. Evo kako će se horoskopski znakovi snaći sa brojnim izazovima koji dolaze.

OVAN: Tokom ove semdmice budite posebno oprezni prilikom potpisivanja važnih dokumenata kako ne biste pristali na nešto što niste ni pročitali.

Ponedeljak će biti posebno povoljan za razvoj karijere. Ako ste u poslednje vreme doživeli određene neuspehe, posvetite se analizi svojih navika i uverenja koji vas možda sprečavaju da idete napred. Ukoliko vam neko zatraži novac na zajam, savet je da ne pristanete.

BIK: Mnogi Bikovi će, počevši od ponedeljka, želeti da naprave veliku promenu u svojim životima, uključujući i one koje se tiču finansija.

Bićete puni motivacije i snage, ali svoje ambicije i planove zadržite za sebe kako vam neko ne bi ukrao ideje. Uspeh ove sedmice veoma će zavisiti od toga kako počnete ovu sedmicu.

BLIZANCI: Da biste postigli finansijski uspeh, treba da se otarasite ograničavajućih uverenja i mentalnih barijera. Sve što se tiče finansijskih pitanja i transakcija najbolje bi bilo da rešavate polovinom sedmice.

Od srede do petka položaj planeta će imati veoma pozitivan uticaj na rad i uopšte sferu novca. Tokom vikenda može da dođe do nepredviđenih troškova.

RAK; Tokom ove sedmice poželećete da obradujete svoje drage osobe poklonima. Ovaj trošak vam neće napraviti problem ako ga dobro isplanirate i pametno kupujete. Sedmica je odlična za učenje i savladavanje novih veština.

Astrolozi vam savetuju da proučite na koji način funkcionište novac i gde bi bilo pametno investirati. Da biste imali više novca, morate naučiti pre svega da budete zahvalni I da shvatite kako funkcionište zakon privlačenja.

LAV: Tokom ove sedmice moraćete da se pozabavite pitanjima novca i karijere, dosta toga će biti iznenada i hitno.

Međutim, ništa nije nemoguće: samo treba da budete strpljivi i da slušate intuiciju. Odvojite deo novca kao biste se uradili nešto dobro za svoje zdravlje i psihu – novac uložen na ovaj način nikada nije promašaj.

DJEVICA: Ove sedmice bićete pred izazovom- ili ćete izaći iz svoje zone udobnosti ili neće biti načina da uspete. Sedmica je povoljna za investiranje – možete ulagati u kuću, investirati u novu nekretninu ili poslovni prostor.

Velike su šanse da vam to u budućnosti donese velike prihode. Dobre su šanse za započinjanje novih stvari, za pokretanje posla. Što se tiče kupovine, izbegavajte utorak i subotu.

VAGA: Narednih sedam dana biće za vas veoma novčano isplativi. Možda ćete se suočiti sa malim poteškoćama, ali generalno, sve će ići glatko.

Astrolozi vas podsećaju da ne zaboravite na svoje snove i da osim posla, treba da mislite i na sebe I na ono što volite da radite u slobodno vreme. Posebno povoljan dan je utorak, dan supermeseca.

ŠKORPIJA: Negativna aktivnost Sunca i Merkura raste, pa je bolje da sve što imate od obaveza obavite što pre, nikako da čekate kraj sedmice jer postoji opasnost da u tome ne uspete.

Početkom sedmice imate šanse da ostvarite poslovne i finansijske uspehe, pod uslovom da napravite dobar plan i sledite svoj cilj. Biće prilika i na ljubavnom planu, takođe.

STRIJEALC: Ova sedmica je posebno dobra za nove početke. Položaj planeta je takav da je neophodno pokazati maksimalnu aktivnost u finansijskoj i poslovnoj sferi i odlučno slediti ciljeve i donositi odluke.

Borićete se za povećanje prihoda, ali I za svoj autorit u firmi, ali vodite računa da zbog trke za bogatstvom ne zanemarite druge aspekte života.

JARAC: Ponedeljak i nedelja najbolji su dani za kupovinu, ulaganje i potpisivanje finansijskih papira. U ovom trenutku, mnogi Jarčevi imaju šanse da da dobiju unapređenje ili povećanje plate, neki ponudu za posao koju ne bi trebalo da odbiju. Svi troškovi koji se tiču zdravlja i blagostanja opravdani su.

VODOLIJA: Astrolozi vam savetuju poseban oprez u utorak i u subotu, položaj planeta vam ne dozvoljava da se opustite, tako da će ovo biti naporna semdica.

Ako razmišljate o novčanoj pozamjici, razmislite dva puta da li vam je to zaista neophodno. Procenite kamatne stope I svoje prihode, dobro analizirajte da li imate sredstava da vraćate dug.

RIBE: Astrolozi savetuju da se važna finansijska pitanja rešavaju početkom sedmica, jer vam do vikenda možda jednostavno neće ostati snage.

Emocionalni preokreti su prilično verovatni, ali oni mogu da donesu i nove finansijske mogućnosti o kojima ranije niste ni sanjali.

Ove sedmice je korisno da sagledate poznate stvari iz drugog ugla- možda u nečemu sami sebe sputavate. Kada se rešite negativnih stavova, imaćete šanse da zaradite.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!