SEDMIČNI NOVČANI HOROSKOP DO 14. AVGUSTA: “Djevica stiče više PRIHODA; Ribe očekuju prekretnice u ŽIVOTU”…

Sedmični novčani horoskop do 14. avgusta 2022. godine:

OVAN: Planete će kod Ovna podstaći nesvojstvenu želju za redom, organizacijom i doslednošću, pa je zato bolje improvizaciju i rizike odložiti za neko drugo vreme.

Sada je mnogo važnije planirati svoj budžet, razmotriti važne kupovine i analizirati troškove. Takođe, važno je da radite što je više moguće i pokušati da rešite sve glavne zadatke.

Nema potrebe da rasipate svoju energiju na nešto što je sporedno ili uopšte nema značaja. Takođe je veoma povoljan period za traženje novih interesovanja i hobija.

BIK: Predstojeća sedmica se sa sigurnošću može nazvati profitabilnom. Čak i ako nešto krene naopako u radu – to će svakako uroditi plodom.

Prema finansijskom horoskopu, za Bika dolazi period u kome će se svaki njihov trud isplatiti, a količina posla će se glatko preliti u kvalitet. Posebnu pažnju treba posvetiti mentalnoj samodisciplini, inače će haos izazvan spontanim kupovinama odvesti Bika u pravcu gubitaka.

BLIZANCI: Blizanci će verovatno uspeti da pobede iluzije, strahove i sumnje, što će zauzvrat pomoći da se poraze negativni programi. Sedmica pod uticajem povoljnih planeta gurnuće Blizance na ispravne odluke u oblasti finansija.

Racionalno razmišljanje i trezven proračun pomoći će vam da zaradite više novca, isplativo kupite neku važnu stvar ili uslugu. Ovo je savršeno vreme za intelektualni rad.

RAK: Nepažnja i rasejanost Rakova negativno će uticati na profesionalni status ili finansijsko stanje. Da biste izbegli neprijatne promašaje, potrebna je samokontrola.

Preporučljivo je da ne preuzimate važne projekte, ne preuzimate previše inicijative i verujete snovima. Važno je obratiti pažnju na one snove koji nagoveštavaju sreću. Uprkos odličnom položaju planeta, astrolozi i dalje ne savetuju da pozajmljuju novac.

LAV: Inicijativa u finansijskim stvarima koju su Lavovi pokazali ove sedmice mogla bi da bude početak nečeg dobrog. Budući da je takozvani fiksni znak, Lav će moći da se fokusira na jedan važan cilj za njih. Ovo će vam uštedeti mnogo energije i dragocenog vremena.

Astrolozi savetuju da se uzdrže od velikih kupovina 12. avgusta, ali drugim danima možete da počastite sebe i voljene. Nabavke će verovatno zadovoljiti Lavove – posebno ako se kupuju sa popustom.

DJEVICA: Pozitivan uticaj planete Merkura treba iskoristiti u svoju korist, dovodeći u red one stvari koje zahtevaju najviše vremena i energije. Posebnu pažnju treba obratiti na zaradu i samorealizaciju.

Planeta će otvoriti obećavajuće mogućnosti kako za promenu posla, tako i za sticanje što većeg prihoda od uobičajenog posla. Merkur će takođe pomoći Devici da pronađe nove izvore prihoda. Važno je samo zadržati snagu i energiju.

VAGA: Sada je veoma važno da odlučite šta želite da dobijete od života u bliskoj budućnosti. Uticaj planeta i zvezda pogoduje namernom trošenju – samospoznaji i profesionalnom razvoju.

Obratite pažnju na novosti koje stižu. Neće sve informacije i događaji biti korisni za ljude rođene u ovom znaku. Ove sedmice, astrolozi savetuju Vagama da prestanu da budu nervozni zbog svega.

ŠKORPIJA: Škorpije mogu biti sumnjičave, strahuju od promena, sumnje. Sve ovo može negativno uticati na radno raspoloženje, lišavajući ljude ovog znaka produktivnosti i samopouzdanja. Škorpije su u opasnosti da budu poražene na takmičenju.

Astrolozi takođe navode da Škorpije sada mogu zaraditi mnogo novca, ali najverovatnije će glavne finansijske pozitivne promene doći u njihov život u doglednoj budućnosti – na primer, u septembru. Da bi energija svih ovih dana bila maksimalna, važno je isključiti štetnu hranu iz ishrane i više se kretati.

STRIJELAC: Strelčevi su ljudi koji lako dolaze do novca. U periodu od 8. do 14. avgusta situacija se neće promeniti nagore.

Naprotiv, Strelci će moći da pronađu nove izvore prihoda, kao i da zarade lepe bonuse. Sve što je ljudima rođenim u ovom znaku sada potrebno jesu pažnja, marljivost, strpljenje i malo asertivnosti.

Međutim, veoma je važno odvojiti radno vremena i za odmor. Preporučljivo je zapamtiti svoje dužnosti, čije će blagovremeno ispunjavanje nužno rezultirati novčanom nagradom.

JARAC: Astrolozi savetuju Jarčeve da se sete opreza prilikom potpisivanja važnih dokumenata, kupovine i podnošenja zahteva za kredit. Rizik od podleganja emocijama je prilično visok.

Ako sada trošite novac, onda samo za one stvari i usluge koje će vam pomoći da obojite sivu svakodnevicu živim emocijama. Merkur u Devici podstiče naporan rad, što je dobro za Jarčeve.

Saveti o tome kako pravilno započeti i završiti dan pomoći će ljudima rođenim u ovom znaku da optimizuju svoj posao i nauče da vide nove prilike u problemima.

VODOLIJA: Vodolijama je potrebna motivacija, koju mogu dobiti koristeći afirmacije za razvoj karijere, čast i slavu. Poslovni svet prolazi kroz period dramatičnih promena.

Dok je ovaj proces u povoju, postoji šansa da se uzme pod kontrolu. Astrolozi nude Vodoliji da brzo odluči o daljim ciljevima. Takođe je važno stati na vreme i zapamtiti novac koji neće sam zaraditi.

Uz dovoljno visoku aktivnost i odgovarajuću odlučnost, period od 8. do 14. avgusta proći će bez nepotrebnog odlaganja i doneće značajno povećanje profita i povećanje autoriteta.

RIBE: Ove sedmice se aktivira Merkur, što može izazvati neočekivane događaje i prijatna iznenađenja. To će se dogoditi tek u četvrtak. Od ponedeljka do srede – Ribe bi trebalo da nauče da razlikuju prekretnice u životu.

Da biste privukli novac, sreća će pomoći u komunikaciji sa lepim ljudima. Astrolozi savetuju Ribama da se podese na pozitivno. Život će postati mnogo svetliji i raznovrsniji ako sebi dozvolite da deo novca potrošite na zabavu.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!