SEDMIČNI NOVČANI HOROSKOP DO 04. SEPTEMBRA: Jarcu stiže lijepo IZNENAĐENJE; Ovan da se čuva RIZIKA…

Merkur je u sazvežđu Vage, što znači da nas čeka sedmica ne baš tako povoljna za poslovnu aktivnost – ulaganja i povećanje prihoda.

Astrolozi savetuju da budete pažljivi, a evo šta čeka horoskopske znakove do 04. septembra u sferi novca.

OVAN; Neopravdani rizici mogu da vas dovedu do grešaka i nesporazuma u poslovnom i finansijskom sektoru.

Da biste pronašli nove izvore prihoda, pokušajte da očistite svoju energiju od negativnosti. Ovo će pomoći da poboljšate produktivnost.

Verovatnoća materijalnog uspeha je prilično velika, ali astrolozi vam ipak savetuju da budete oprezni. Ne slušajte savete nepoznatih ljudi, uzdajte se u sebe.

BIK: Sedmica je povoljna za finansijske transakcije. Subota je najpovoljniji dan u sedmici, zahvaljujući pozitivnom uticaju Merkura i Jupitera.

Povećanje energije tokom vikenda pomoći će vam da iskoristite nove mogućnosti koje vam se pružaju. Dajte sve od sebe da zadržite vedrinu- uz njenu pomoć lakše ćete rešiti čak i finansijske probleme.

BLIZANCI: Astrolozi vam savetuju da obratite pažnju na pružene prilike jer ih nećete dobiti dva puta. Ovo je period kada će mnogi Blizani shvatiti da su se kretali u pogrešnom pravcu.

Ako se ispostavi da je to tačno, ne treba da brinete o tome- posmatrajte to kao životno iskustvo. Početkom septembra biće sjajno vreme za kupovinu i ulaganja. Retrogradni Uran će vas možda naterati da donosite ishitrene odluke, zato ne dozvolite emocijama da vas kontrolišu.

RAK: Marljivost, organizovanost i doslednost pomoći će vam da postanete bogatiji i uspešniji. Iako je sedmica relativno mirna, to ne isključuje monetarne poteškoće koje mogu biti povezane s vašim raspoloženjem i mislima.

Moguće je da će vas negativan uticaj Urana izbaciti iz vašeg uobičajenog životnog ritma i doneti probleme.

LAV: Tokom ove sedmice možda ćete imati osećaj kao da ste izgubljeni i da ne znate šta dalje treba da radite. Ovo je normalan osećaj u situacijama kada smo u potrazi za sobom i za novim ciljevima.

Razmislite šta je ono što želite i gde sebe vidite u budućnosti. Položaj Merkura donosi vam dobre uslove za trošenje novca na zabavu, putovanja, kupovinu.

DJEVICA: Cela sedmica biće u blagoj stagnaciji, osetićete da vam mnogo toga nedostajte kada su u pitanju finansije i poslovanje uopšte.

Da biste uspeli da privučete bogatstvo, trebate se osloniti na sopstveno iskustvo i prestati da sledite savete drugih. Slušajte više svoju intuiciju. Ona vas neće izneveriti ako ste postavili ciljeve koji nisu u suprotnosti sa zdravim razumom.

VAGA: Prelazak Merkura u Vagu staviće mnogo toga na svoje mesto u vašem životu. Početak jeseni doneće sa sobom nove vesti, koje će vas motivisati da ostvarite svoje planove.

Ako imate dugove, odličan je trenutak da vratite bar deo dugovanja. Univerzum će vam pomoći da pronađete nove izvore prihoda ili da shvatite kako da svoj hobi pretvorite u profitabilan posao.

ŠKORPIJA: Ovo je savršeno vreme da se oslobodite navika koje vas “vode” do siromaštva. Imate priliku da značajno promenite svoj život i da pronađete svoje mesto u svetu i da se oslobodite negativnih emocija.

Planete će vam pomoći da postanete lideri. Samo trebate biti spremni na žrtvu zarad finansijskog uspeha.

STRIJELAC: Sve poteškoće koje se ove sedmice budu desile biće privremene, tako da nema potrebe da se previše brinete.

Pred kraj radne sedmice sve će se promeniti nabolje i pojaviće se dugoočekivane prilike koje bi valjalo da iskoristite. Ulažite novac u nova znanja i veštine, ali i u svoje zdravlje!

JARAC: U kasno leto bićete malo letargični i bez energije. Uprkos mirnom periodu na nebu, velike su šanse da vam se dese ozbiljne pozitivne promene u monetarnom sektoru.

Novac u narednih sedam dana može doći potpuno neočekivano – neko će vam vratiti dug, dobićete bonuse ili čak unapređenje. U slučaju teške situacije, pozitivan stav i sposobnost da sledite svoje ciljeve pomoći će vam da izađete kao pobednik.

VODOLIJA: Ove sedmice treba da pronađete ravnotežu između posla i odmora, jer će, u suprotnom, prekomerni rad dovesti do smanjenja produktivnosti i sreće. Bićete u iskušenju da pomešate posao i ljubav, ali znajte da to neće imati dobar ishod.

Intuicija će vas dobro služiti, pa će vam biti lakše da donosite ispravne odluke, naročito kada je novac u pitanju.

RIBE: Da biste povećali prihode i sproveli poslovne planove, iskoriste svoju sposobnost vizuelizacije budućnosti.

Ova sedmica nije povoljna po pitanju produktivnosti, više rada neće doneti veći učinak, stoga se bolje fokusirajte na najhitnije stvari. Period je povoljan za ulaganje i kupovinu, naročito onoga što će vas usrećiti.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!