SEDMIČNI NOVČANI HOROSKOP DO 03. JULA: Djevicu čeka UNAPREĐENJE; Rak sumnja u SEBE…

Saznajte šta sedmični novčani horoskop donosi vašem znaku do 03. jula 2022. godine

Uutorak Neptun kreće retrogradno što će uticati na sve horoskopske znakove. Astrolozi svima savetuju da pripaze na novac i da se čuvaju prevara.

Ali, iako nije najpogodnije vreme za finansijske aktivnosti, to nikako ne znači da morate da sedite besposleni. Naprotiv. Evo ko će imati najviše sreće s novcem do 03. jula.

OVAN: Budite oprezni tokom ove sedmice, a naročito u utorak. Zbog nagle promene energije, sreća vam može okrenuti leđa. Retrogradni Neptun doneće mnogo rizika za obmane, greške i novčane gubitke.

Primirite se malo, nemojte da se prepirete na poslu s kolegama, održavajte strogo poslovan odnos sa saradnicima. Budite spremni na nepredvidive ishode.

BIK: Zvezde vam otvaraju put ka materijalnom uspehu, mada neće ići sve glatko. Pratite svoj instikt i verujte u uspeh! Negativan položaj Neptuna negativno će uticati na finansijka pitanja.

Nije dobro vreme za zaduživanje bilo koje vrste, pogotovu ne dok prvo ne izmirite stara zaduženja. Savet je da se strpite i da sa ulagnjima sačekate pogodniji trenutak.

BLIZANCI: Položaj planeta može vas navesti da napravite greške i krenete putem koji ne vodi nikuda. To je naročito verovatno u utorak.

Negativno raspoloženje može izazvati neuspeh u poslu, pa je neophodno da imate malo više vere u pozitivan ishod i da pre bilo kakve odluke dobro razmislite o posledicima.

RAK: Pokušajte da kontrolišete izlive emocija. Postoji velika šansa da se jave sumnje u vlastite sposobnosti, ali i u odabrani put, naročito profesionalni.

Ukoliko uspete da i pored svega ostanete uzdignute glave, ova sedmica može biti u potpunosti posvećena privlačenju novca i sklapanju poslova. Posvetite se ulaganjima, ponajpre u obrazovanje i nove veštine.

LAV: Prema prognozama astrologa, do kraja sedmice moći ćete da povećate svoje prihode, ako se oslonite na svoje iskustvo i slušate samo sebe. Ipak, neće sve biti glatko.

Postoji mogućnost da dođe do grešaka koje će prouzrokovati gubite, a to će se najverovatnije dogodili u utorak ili sredu. Budite oprezni.

DJEVICA: Dok svi ljudi imaju poteškoća, vi možete da nastavite da se ponašate uobičajeno i da radite kao i do sada. Biće vam lako sve što budete radili.

Mnoge Device dobiće unapređenje, kao i bonuse za ostvarene dobre rezultate, što im donosi finansijsku nezavisnost. Drugima će uspeh doći samo ako pokažu odlučnost.

VAGA: Ovo je odličan period za promenu posla, ali i za pravljenje planova potrošnje. Razmislite na koji način biste mogli da povećate svoje prihode.

Ako imate svoju firmu, vreme je da malo reorganizujete način rada tako da bude efikasniji. Zahvaljujući položaju Venere – vi ste i dalje miljenik zvezda.

ŠKORPIJA: Intuicija će vas dobro služiti, osim možda u utorak: prvi dan retroradnog Neptuna uneće zabunu u poslovne aktivnosti.

Međutim, to vas neće sprečiti da povećate svoje prihode! Sreća je na vašoj strani, a uloženi napori urodiće plodom do kraja sedmice. Okružite se ljudima u koje imate poverenja.

STRIJELAC: Tokom ove sedmice povedite računa o potrošnji. Finansijska sreća može da vas zaobiđe zbog Neptuna u retro fazi. Međutim, Merkur je i dalje jak, pa postoje šanse i za prihode. Prilika će biti, sve je u vašim rukama i zavisi od vaše snalažljivosti.

JARAC: Astrolozi veruju da će mnogi Jarčevi uspeti da pronađu svoj pravi poziv ove sedmice. Kraj juna i početak jula ne obećavaju lak put do bogatstva, ali to može da se dogodi ukoliko uspete da nađete ono u čemu ste najbolji.

Dajte prednost nepoznatim, novim stvarima, savladajte nešto novo što može da vam koristi u budućnosti. Što manje rutine bude u poslu – to će sedmica biti finansijski uspešnija.

VODOLIJA: Tokom ove sedmice dajte sebi oduška. Pronaći ćete izlaz iz finansijskih problema, pa se slobodno možete opustiti.

Ipak, astrolozi savetuju da se ubuduće malo više pozabavite planiranjem potrošnje, učenju na koji način novac funkcioniše i kako dugoročno možete da profitirate. Ključ je u pametnom ulaganju.

RIBE: Energija planeta je sada takva da ćete moći da prevaziđete malodušnost i tromost. Prošli uspesi su upravo to- prišli – ne živi se od stare slave već valja ponovo zasukati rukave.

Neptun je retrogradan, ali suprotna strana njegove negativnosti je to što izaziva promene u životu koje ne moraju nužno biti loše – prihvatite sve što dolazi i što ne možete da promenite.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!