SEDMIČNI HOROSKOPDO 22. JANUARA: “Emotivnog Raka čeka lijepo IZNENAĐENJE; Vodolija ostvaruje zadate CILJEVE”…

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa sedmični horoskop do 22. januara 2023. godine!

OVAN: Osećate se iscrpljeno ove sedmice, ali nema potrebe da se forsirate. Bolje je da se odmorite, napunite baterije i krenete u nove pobede. Obratite posebnu pažnju na zdravlje – imunitet vam je loš. Pravi je trenutak da poradite na podizanjuenergije i jačanju organizma.

BIK: Mislite da se previše dajete na poslu, a da niste adekvatno plaćeni. Možda bi trebalo da revidirate dogovor koji ste napravili s poslodavcima. Vreme je da pokažete od čega ste sazdani. Jaki ste, nemojte to da zaboravite. Nezadovoljstvo prenosite i na porodicu.

BLIZANCI: Ovo je sedmica kada bi trebalo da “zakopate ratne sekire” i oprostite onima koji su vas povredili. Veoma je važno i da razmislite zašto vam se to desilo. Budite iskreni prema sebi i poradite na tome da promenite stvari koje vas koče u životu.

RAK: Vodite računa o drugima, uvek imate toplu reč i zagrljaj za sve oko sebe. Ove sedmice se osećate posebno inspirisano. Spremni ste da rešite svaki problem i pomognete slabijima od sebe. Zvezde će nagraditi ovu vašu nesebičnost. Krajem sedmice vas očekuje divno iznenađenje.

LAV: Sedmični horoskop do 22. januara 2023. godine savetuje Lavovima da se fokusiraju na posao i komunikaciju. Pokušajte da ne preuzimate previše obaveza i zadataka, delegirajte! Kupite neku lepu sitnicu za kuću – ne samo da će vas oraspoložiti, već će u vama i probuditi kreativnu energiju.

DJEVICA: Razmislite u šta verujete, šta vam je važno? To mogu biti ideje, stavovi koji su vam bliski. Da li vas vode u životu ili vam nedostaje volja da se izborite za ono što vam je važno? Ovakva filozofska razmišljanja će vam pomoći da promeniteperspektivu i poboljšate finansije.

VAGA: Nemojte previše da primate k srcu negativne događaje ove sedmice. Suočićete se sa licemerjem ljudi koji vas okružuju, na vama je da se izdignete iz situacije. Posmatrajte sve kao igru. Mudrost je znati kada treba da se ćuti, a kada je trenutak da dignete glas.

ŠKORPIJA: Ovo je magična sedmica za Škorpije. Svuda oko vas su znaci, univerzum vam šalje pozitivnu energiju i savetuje da sledite svoje srce. Pazite – ako često vidite iste brojeve na satu, to je jasan signal da zvezde paze na vas i pripremaju vas za radosne događaje.

STRIJELAC: Očekuje vas užurbana sedmica i pregršt obaveza, ali važno je da odvojite vreme za predah. Ako vodite računa o sebi i svom duhovnom zdravlju, pripremićete se za velike poduhvate koji vas mogu iscrpeti, ali koji će se na kraju isplatiti. Na dobrom ste putu, samo napred.

JARAC: Fokusirajte se na partnera. Pokažite mu da brinete, provedite više vremena zajedno, postarajte se da ga usrećite.

Ako ste slobodni, zamislite da već imate partnera. Šta biste radili zajedno? I uradite to sami – ovo je jedan vid praktične vizuelizacije koja će vam pomoći da brže upoznate svoju srodnu dušu.

VODOLIJA: Ove sedmice otkrivate veliku duhovnuu snagu u sebi, jačinu koju niste ni znali da posedujete. Negujte ovu osobinu, ona je vaš vetar u leđa, pokretač koji vam pomaže da ostvarite zadate ciljeve. Poslušajte savet prijatelja u vezi sa finansijama. Bićete mirni ovog meseca.

RIBE: Osećate potrebu da uradite neko dobro delo, donirate novac ili vreme skloništu za životinje. Inspirisani ste, a “krivac” je jedna osoba koja vam već duže vreme zaokuplja pažnju i zbog koje želite da budete najbolja verzijasebe. Zvezde vas podržavaju, biće ovo sedmica koja će vam doneti veliku radost.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!