SEDMIČNI HOROSKOP DO 31. OKTOBRA: “Rakovi – oslobodite se negativnih SLUTNJI; Djevicu očekuje finansijski USPJEH”…

Saznajte šta sedmični horoskop do 31. oktobra 2022. godine donosi vašem znaku!

OVAN: U tako rizičnom vremenu kao što je sada, za Ovna je veoma važno da zapamti jednostavnu istinu – tišina je zlatna, koristite je. Ako se usporite ka kretanju ka ciljevima, pokušajte da sebe ohrabrite.

Neće biti lako postići dobre rezultate i uspeh u karijeri i ljubavi, ali nastavite da radite i verujete u sebe. Previsoke ambicije sada neće doneti ništa dobro.

BIK: Većina sfera doneće odlične rezultate za Biku u ponedeljak. U utorak će ostvarivanje ciljeva i ispunjavanje želja biti mnogo teže zbog pomračenja.

Dalje, Bik može da nadoknadi nedostatak motivacije, ali od petka inspiracija može biti slaba. Važno je da započnete dan sa ljubavlju prema sebi i svetu. Svakog jutra vežbajte optimizam.

BLIZANCI: Kraj sedmice, a posebno nedelju, važno je da izbegnete svađe i sukobe. Marsa donosi negativnost, ali razgovorm možete sve da rešite.

Venere je u neskladu od prošle sedmice. Sedmica neće biti laka zbog emotivnog negativnog izliva, ali možete sresti osobu koja donosi sreću. To može biti osoba koja vas osvaja.

RAK: Važno je pokazati drugima svoje dobro raspoloženje. Uoči novembra, astrolozi posebno preporučuju da se urade najhitnije stvari, ili bar da se napravi grubi plan poslova za ovih sedam dana, ali i za sledeću sedmicu.

Glavna stvar je da delujete sami ili komunicirate samo sa ljudima od poverenja. U utorak, pod uticajem pomračenja, Rakovi treba da se oslobodite negativne misli, sumnji i strahova.

LAV: Ovo će biti sedmica u kojoj Lavovi moraju po svaku cenu da razmišljaju pozitivno, čak i ako je izbio rat iznutra. Ponedeljak će biti povoljan dan za promenu izgleda.

Očekuje vas mnogo snage i energije, ali je ipak bolje izbegavati radne podvige i promišljeno pristupiti raspodeli tereta. Nestandardni, kreativni pristup je najbolja strategija ove nedelje. Glavna stvar je izbeći nepotrebne rizike.

DJEVICA: Device očekuje finansijski uspeh, ali i naporan rad. Ponedeljak, sreda i četvrtak biće relativno dobri dani za fizičku i intelektualnu aktivnost. Izbegnite agresiju i negativnu energiju.

Vikende mogu obeležiti nagle promene raspoloženja, pa je 29. i 30. najbolje provesti u krugu ljudi koji vas ispunjavaju, kao i u samoći da biste sabrali svoje misli.

VAGA: Vagi će biti potrebna razboritost, pažnja i smirenost. Ovo će pomoći da se neutrališe negativno ponašanje zvezda i planeta. Ako želite da dobijete pomoć od druge osobe, biće važno da zatražite podršku od onih koji su iskusni u tome.

Ne zaboravite da dobro rađa dobro, a loša dela privlače samo negativne stvari. Vaga treba da teži harmoniji sa sobom i sa svetom, čak iako su vremena napeta.

ŠKORPIJA: Škorpije, pod uticajem pomračenja i krajem sedmice zbog negativnih Marsa, Merkura i Jupitera, mogu da imaju jake nesuglasice sa onima koje vole. Pronađite u sebi mir kako biste ga proširili na druge.

U životu predstavnika ovog vodenog znaka mogu se desiti ozbiljne promene. Škorpije će morati da se posvete porodičnim problemima. Sada je važno da se povežete sa drugima.

STRIJELAC: Strelčevi sada ni u kom slučaju ne bi trebalo da se vezuju za prošlost. pokušajte da se fokusirate na ono što je sada.

Ovo je loša sedmica za rešavanje stvari sa partnerom. Najvažnije je odlučiti u kom pravcu ćete ići dalje. Zdrava komunikacija u ljubavi je neophodna.

JARAC: Ove sedmice počinje rast meseca, pa je važno da se upoznate sa tajnama podmlađivanja u ovoj fazi. Generalno, ova sedmica se može iskoristiti za poboljšanjem raspoloženja.

Možete brinuti o svom zdravlju i opustiti se. Posao i kućne poslove pokušaćete da stabilizujete. Iako će biti izazova i neraspoženja usled promene planova, na kraju će sve ispasti kako treba.

VODOLIJA: Astrolozi takođe upozoravaju da predstojeća sedmica može doneti oluje. Ne očekujte smirenost i odmerenost. Na poslu ili u ličnom životu počeće različiti aktivni procesi i ne najprijatnije promene.

Neophodno je uspostaviti red u mislima i planovima, dok je to moguće. Morate aktivirati svoju žensku energiju. Vreme je da se pobrinete za sebe i pokušate da prevaziđete neraspoloženje.

RIBE: Zbog slabe Venere, Ribe će izgubiti snagu i energiju. Period je povoljan da se više družite i povežete sa ljudima koji vam prijaju.

Ribe mogu pronaći put do harmonije kada rešavaju neke lake svakodnevne zadatke. Sada je najvažnije da se oslobode toksičnih misli i odnosa. Astrolozi savetuju umerenost impulsivnosti, kao i pažljivo praćenje troškova.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!