SEDMIČNI HOROSKOP DO 28. NOVEMBRA: “Djevice, ne varajte SEBE; Jarac otkriva nove životne MOGUĆNOSTI”…

Saznajte šta nedeljni horoskop do 28. novembra 2022. godine donosi vašem znaku!

OVAN: Sposobnost trenutnog snalaženja u teškom okruženju biće važan faktor. U profesionalnoj i ličnoj sferi od vas će se tražiti da donosite brze odluke.

Oko vas se može razviti atmosfera nerazumevanja i nepoverenja. Moraćete ponovo da osvajate neke nove projekte i gradite odnose, a za ovo ćete imati dovoljno takta i šarma.

BIK: Vredi poslušati savete drugih, oni vam mogu biti veoma korisni. Ali u odnosima sa starim prijateljima može doći do napetosti. Zakažite sastanak ili prijateljsko druženje tokom vikenda kako biste razjasnili sva pitanja ili nesporazume.

BLIZANCI: Ne pokušavajte da završite sve planirane poslove, to je jednostavno izvan vaše moći. Biće mnogo gužve oko vas: i u kancelariji i kod kuće. Nemojte sebe da preopteretite, postavite realne rokove kako ne biste kasnili i bili pod stresom. Vikendom se možete odlično odmoriti.

RAK: Stari snovi će konačno početi da se ostvaruju zahvaljujući vašem strpljenju i marljivosti, pomnoženim vašim učinkom. Vikendi će doneti smirenost i unutrašnji mir, posebno ako su u blizini voljeni.

LAV: Došlo je vreme za dugoročno planiranje i postepeno sprovođenje projekata. Možete proći bez promene nekih planova, lako ćete se prilagoditi promenama.

Period emocionalne nestabilnosti, ali ćete u svakoj situaciji pronađi razlog za smeh. Pokušajte da pronađete ravnotežu i budite saosećajni.

DJEVICA: Vredi slušati svoj unutrašnji glas, pod njegovim vođstvom ćete moći da delujete mnogo fleksibilnije i efikasnije.

Ne treba sami da rešavate sve probleme, jer su okolo pravi prijatelji koji su spremni da vam pomognu savetom i postupkom. Pokušajte da ne varate sebe, budite iskreni sa svojim postupcima.

VAGA: Problemi koji su se pojavili biće bezbedno rešeni, ne bi trebalo da se uznemiravate unapred. Neka rasejanost može dovesti do zaborava i kašnjenja. Imate šansu da napredujete na lestvici karijere. Tokom vikedna su moguće zabave, žurke i koncerti.

ŠKORPIJA: Ne morate žuriti sa inovacijama: one su, naravno, korisne, ali još uvek nije pravo vreme za neke nagle promene.

Moraćete da se borite protiv apatije i lenjosti, pokušajte da se aktivirate. Moguće je da će sada posebno obratiti pažnju na vaš rad. Tokom vikenda vredi rešiti nagomilane probleme kod kuće.

STRIJELAC: Na poslu su mogući novi termini i vaše učešće u novim projektima. Da biste stekli liderske pozicije, morate postati strpljiva i samouverena osoba. Vikendom pažljivo planirajte vreme i ne odlažite važne događaje.

JARAC: Potrebna vam je komunikacija, barem sa bliskim ljudima. Prijaće vam da se povežete sa bliskim osobama, ali čuvajte se toksičnih ljudi iz okruženja. Uspećete da otkrijete nove mogućnosti, ali za to je potrebna tišina i prijatno okruženje.

VODOLIJA: Možda ćete dobiti zanimljivu ponudu koja vam otvara nove mogućnosti. Međutim, vredi razmisliti o svemu, a ne odmah se složiti. Porodični problemi će se rešiti za vikend, počeće period potpunog razumevanja sa najmilijima.

RIBE: Budite spremni da preuzmete odgovornost za donošenje odluka za svoje voljene. Mnoge stvari će uspeti po inerciji.

Ne ulazite u svađu, pokušajte da pronađete kompromis i zajendički jezik. Bolje je ne planirati mnogo stvari za vikend, opustite se, odmarajte i povežite sa sobom.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!