SEDMIČNI HOROSKOP DO 27. MARTA: “Bik – spremite se da doživite sjajne emocije; Jarac – jača ljubavna veza”…

“Saznajte” šta vašem horoskopskom znaku predviđa sedmični horoskop do 27. marta 2023. godine!

Ovan: Dragi Ovnovi, Jupiter i Merkur u konjunkciji garantuju vam uspeh i mogućnosti susreta, posebno na profesionalnom planu.

Sreda i četvrtak će biti posebno srećni zahvaljujući sjajnom mesecu, takođe u konjunkciji! Jedina neskladna nota sedmice: planeta Mars će od petka obaviti nepovoljan tranzit koji vas pomalo umori.

Bik: Planeta Venera nastavlja da sija u sprezi sa vašim znakom, donoseći vam puno ljubavi i emocija. Počev od petka, planeta Mars će ponovo biti aktivna u vašu korist, spremna da vam podari mnogo snage i energije u narednom periodu. Dani u petak i subotu su posebno srećni, sa prelepim mesecom u znaku zajedno sa Venerom… spremite se da doživite sjajne emocije!

Blizanci: Dragi Blizanci, ove sedmice će planeta Mars napustiti vaš znak nakon veoma dugog boravka, što vam je dalo toliko dodatne snage i energije poslednjih meseci.

Ne brinite, međutim – blagotvorni efekti ovog koraka će trajati dugo! Super srećan mesec u nedelju, koji obećava da će biti posebno romantičan… Merkur i Jupiter su spremni da vam pruže veliko zadovoljstvo na poslu.

Rak: Da li ste spremni da dočekate planetu Mars u svom znaku? Za vas počinje period velikog energetskog oporavka: konačno ćete se ponovo osećati snažnim i ukloniti izvore stresa!

Merkur i Jupiter, i dalje u nepovoljnom položaju, doneće još neke prepreke na poslu, ali ćete znati kako da se nosite sa njima na najbolji način. Venera vam se smeje, spremna da vam pruži svu ljubav koju zaslužujete!

Lav: Ove sedmice planeta Venera će vam zadati izazove: mogli bi se pojaviti razlozi za razgovor sa vašim partnerom…

Najbolji dani da se mirnije suočite sa bilo kojim problemom biće sreda, četvrtak i nedelja. Svakako izbegavajte svađe kako ne biste rizikovali da kažete nešto zbog čega biste mogli da požalite. Dobre vesti stižu na radnom mestu.

Devica: Ove sedmice će konačno planeta Mars, posle toliko meseci u nepovoljnom položaju, ponovo biti aktivna u vašu korist! Dobar oporavak energije se očekuje u narednim sedmicama: osećaćete se snažnije i odlučnije u borbi. Venera u povoljnom položaju pruža vam svu svoju podršku na polju osećanja.

Vaga: Drage Vage, za vaš znak se nastavlja izazovan period sa profesionalne tačke gledišta. Jupiter i Merkur u opoziciji mogu ukazivati na komunikaciju sa partnerima, pa se postarajte da se ophodite bolje pema drugima. Možda ste nekad pod stresom, ali to možete da iskontrolišete.

Škorpija: Draga Škorpije, opozicija planete Venere povezana je sa konfliktima u odnosima, pa se trudite da mirnom komunikacijom poboljšate odnos sa partnerom. Od petka, od planeta je naklonjen Mars koji je povezan sa snažnom energijom.

Strelac: Konačno je stigao trenutak koji ste čekali toliko meseci: od petka planeta Mars više neće biti u opoziciji sa vašim znakom!

Malo po malo moći ćete da povratite svu energiju koju vam je ovaj tranzit lišio, ponovo otkrivajući i fizičku i psihičku snagu. Kladite se na srećne mesečeve dane, one u sredu i četvrtak, kada možete napraviti sjajne promene.

Jarac: Ne dozvolite da vas izazovi savladaju, kontrolišite situacije svojim sposobnostima i talentima. Venera ojačava vezu sa partnerom. Moguće je da će neki dani biti naporni, ali uvek ima na čemu možete da zahvalite.

Vodolija: Dragi Vodolije, ove sedmice je Venera u nepovoljnom položaju, što se navodno prema aastrolozima odražava na ljubav. Trudite se da razbijete monotoniju u vezi, neke lepe promene mogu poboljšati svaki odnos. Srećniji su dani u sredu i četvrtak. Očekuje vas obilje posla.

Ribe: Vaša sedmica počinje sa dva super srećna dana, sa Mesecom u konjunkciji! Iznad svega, to će biti ljubavna sfera koja će vam pružiti veliko zadovoljstvo, zahvaljujući i planeti Veneri koja je spremna da podrži ljubavni život. Štaviše, od petka će planeta Mars prestati da bude nepovoljna – imaćete sjajnu dozu energije.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!