SEDMIČNI HOROSKOP DO 26. JUNA: Jarac da se oslobodi USPOMENA; Strijelac da odbaci sve što ga “SABOTIRA”…

Saznajte šta sedmični horoskop do 26. juna 2022. godine donosi vašem znaku:

U toku naredne sedmice desiće se nekoliko moćnih astroloških pojava. Pre svega, tu je letnji solsticij 21. juna, kada će biti najduži dan u godini, a Sunce će imati najjaču energiju.

Zatim, 23. juna tada Venera prelazi u znak Blizanaca, što će mnogima pomoći da otkriju svoju snagu. Pročitajte šta planete donose vašem znaku!

OVAN: Tokom ove sedmice događaji se vrlo lako mogu razviti suprotno očekivanjima. Ne dopustite da izgubite kontrolu nad situacijom.

Najvažnije je da sačuvate zdrav razum i da srce, bar za sada, ostavite po strani. Izbegavajte prevelika očekivanja kako se ne biste razočarali, jer ne može sve uvek da bude onako kako vi očekujete.

BIK: Vaš život se ove sedmice umnogome može promeniti. Na to vas može upozoriti pojačana intuicija, koja će vam omogućiti da pronađete odgovore na mnoga važna pitanja i da shvatite u kom pravcu treba da idete dalje.

Preporučuje vam se poseban oprez u finansijskim i poslovnim pitanjima. Ne dozvolite da posao isisa iz vas svu energiju!

BLIZANCI: Glavni zadatak ove sedmice je da se oslobodite nereda i nepotrebnih stvari jer ćete tako dozvoliti pozitivnoj energiji da cirkuliše. Pred vama je sedmica koja obećava uspeh, bićete veoma zaposleni, ali Venera je na vašoj strani.

Kraj juna je vreme kada možete da rizikujete u bilo kom poslu i da ne izgube. Ali, preduslov je da rizik bude smislen. Sreća se osmehuje onima koji se na nju ne oslanjaju stalno.

RAK: Ulazite u fazu koja će vam pružiti nove mogućnosti. Događaji će se generalno odvijati dobro, iako u sferi odnosa može doći do blagih nemira i poteškoća.

Trebaćete pažljivo da pratite svoje reči i postupke: astrolozi vam savetuju strpljenje i da se kontrolišete. Mnogo toga može izazvati negativne emocije, ali glavna stvar je da ostanete mirni.

LAV: Vi ste na listi najnepristupačnijih znakova kada je ljubav u pitanju, imate mnogo visoke kriterijume. Ako želite da pronađe sreću u ljubavi, trebalo bi da malo spustite letvicu. Ne očekujete da će baš svi oko vas da se pomuče.

Odbijajuči sve, na kraju možete propustiti mnogo sjajnih prilika. Tokom ove sedmice postoji veliki rizik da ćete potrošiti mnogo energije na postizanje jednog cilja, ne ostavljajući energiju za druge stvari

DJEVICA: Vaše samopouzdanje će ove sedmice oboriti rekorde, ali astrolozi savetuju da mirno odmerite svoje mogućnosti, bez precenjivanja. Savet je da se na poslu malo primirite i pojačate koncentraciju.

Kako biste ostali u harmoniji sa sobom, astrolozi vam preporučuju fizičku aktivnost. Venera će vam u četvrtak doneti sreću i pomoći da vam se popravi raspoloženje, radni elan – ali i šanse da se zaljubite!

VAGA: Povoljan položaj planeta donosi vam prilike koje će povoljno uticati na vaš lični život. Postoje velike šanse da baš na poslu pronađete svoju ljubav, ali ne žurite odmah s vezom.

Neka sve ide korak po korak. Iako sve ide kako treba, to ne znači da treba da se preforsirate. Vodite računa o sebi. Kvalitetan san je veoma važan.

ŠKORPIJA: Ako ste zaljubljeni u zauzetog muškraca, nemojte nikakako pokušavati da ukradete tuđu sreću. Ljubav mora da bude obostrana, samo takva je moguća.

U narednom periodu završite započete poslove, analizirajte nagomilane zadatke. Nije vreme da započinjete novo dok ne privedete kraju ono staro. Neka vaš moto bude “polako ali sigurno” – bez forsiranja bilo čega i u privatnoj i u poslovno sferi.

STRIJELAC: Tokom ove sedmice nastojte da prestanete da pravite životne greške koje vas sprečavaju da budete srećni. Analizirajte šta je to što vas sabotira i izbacite ga iz svog života.

Vreme je za novo poglavlje zahvaljujući energiji koju donosi solsticij! Povoljan položaj planeta godiće vašoj vezi s partnerom koja će zahvaljujući više provedenog zajedničkog vremena dostići dublji smisao.

JARAC: Vrlo je verovatno da ćete osetiti višak negativne energije. Dajte sve od sebe da je se rešite. Radite nešto što vam prija, što vas opušta.

Sedmica je povoljna i za oslobađanje od loših uspomena kao i za donošenje sudbonosnih odluka. Možda ćete morati da sagledate svoj život, želje i ciljeve. Imate šansu da upoznate nekog zanimljivog – a smeši vam se i uspeh u poslu.

VODOLIJA: Tokom ove sedmice mogući su nesporazumi s porodicom ili s kolegama. Potrudite se daa ga što pre rešite.

Položaj planeta donosi vam odlučnost i povećanu kreativnošću, pa ćete dobiti sjajne ideje I rešenja koja nisu uobičajena. Usmerite svoje snage u prvu stvar – ne rasipajte svoju energiju i uspeh neće izostati.

RIBE: Dajte sve od sebe da ove sedmice zaštitite svoj duševni mir, šta god da se desi. Ne dozvolite da vas spoljašnje okolnosti na koje ne možete da utičete izbace iz takta.

Astrolozi ističu da će vas položa planeta obdariti povećanom efikasnošću, a to će vam, uprkos teškoćama – pomoći da postignete uspeh u bilo kom poslu.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!