SEDMIČNI HOROSKOP DO 26. FEBRUARA: “Rak pronalazi harmoniju; Škorpija se uspešno štite od toksičnih LJUDI”…

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa nedeljni horoskop do 26. februara 2023. godine!

OVAN: Ove nedelje ne očekujte nova otkrića i nove ideje. Čak i ako se pojavi nešto vredno, vredi štedeti svoju snagu. Prekomerna aktivnost može štetiti zdravlju. Dobre vesti doneće voljena osoba. Oslobodite se od negativnih emocija i sačuvajte smirenost.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

BIK: Morate srediti svoje principe i naučiti kako da upoznate druge ljude. Ovnovi će takođe imati nove mogućnosti. Ovo vreme je pogodno za introspekciju i privremeno zaustavljanje, odmor, buđenje mudrosti. Živopisni utisci i emocije moraju da sačekaju.

BLIZANCI: Poslušajte savete najbližih i budite oprezni, delujte. Fokusirajte se na komunikaciju i planiranje, lake kućne poslove. Da biste ovu nedelju započeli pozitivno, preporučljivo je da više radite na sebi.

RAK: Narednih sedam dana pomoći će Raku da pronađu put do harmonije – vreme je da očistite negativne emocije. Treba samo početi, napraviti važne korake i napredovati. Problem je u tome što će aktivnost Venere povećati žudnju za lenjošću i apatijom. Odstupite od monotonije.

LAV: Lavovi mogu početi da imaju jaka osećanja. Trebalo bi da radite na sebi i očistite svoj um od loših misli. Takođe će biti korisno da se zaštitite od negativne energije.

Astrolozi saopštavaju da će dolaskom proleća predstavnici ovog znaka započeti novi život, ali zima se još nije završila, pa je važno ostati sabrani. Foksuirajte se na očuvanju stabilnosti u finansijama.

DJEVICA: Unutrašnji glas će im omogućiti da brzo shvate kako da postupe u datoj situaciji kako bi iz nje izašli kao pobednici. Nemojte da se posvećujete previše komplikovanim projektima i slučajevima.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ljubavna aktivnost neće opasti, ali zbog Venere, astrolozi savetuju Devicama da ostanu svoje, to je tajna ljubavi i romantičnog uspeha. Ovo će povećati šanse za uspeh u ljubavnim poslovima.

VAGA: Počevši od sredine nedelje, promena neće samo pokucati na vrata, ona će ući bez kucanja. Ako postoje poteškoće u radu i drugim oblastima, podrška prijatelja i voljenih će pomoći da se sve promeni nabolje. Sa dolaskom proleća, žene Vaga će imati više energije i snage.

ŠKORPIJA: Lepe Škorpije će imati odličnu priliku da pronađu svoju svrhu i generalno unaprede svoje živote, uprkos slabosti Venere. Predstavnici ovog znaka moći će da donose ispravne odluke bez ugrožavanja rezultata i svog društvenog statusa. Uspešno ćete se odbraniti od toksičnih ljudi i energetskih vampira.

STRIJELAC: Energetska podrška planeta možda neće biti dovoljna za sprovođenje planova i promovisanje inicijativa. Brzi načini za rešavanje problema može igrati važnu i korisnu ulogu u pokušaju da se iz mraka izađe na svetlo.

Ove nedelje žene Strelci neće moći uvek da budu na pravom mestu u pravo vreme. Uspeh se može postići samo kroz detaljnu procenu situacije. Nema potrebe da intuitivno donosite sudbonosne odluke.

JARAC: Umesto da se povežete sa toksičnim ljudima, okružite se onima koji su pozitivni i podstiču vas na razvoj. Postupajte dobro, kreativno i saosećajno. Pažljivo pratite dolazne informacije, proveravajte činjenice.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

VODOLIJA: Život Vodolije uskoro će se promeniti, ali zbog Venere nije jasno u kom pravcu. Uticaj Merkura će pomoći da otvore oči za neke važne detalje. Vodolije će razumeti nešto što ranije nisu razumele, ili će naučiti nešto izuzetno važno. Ovo je neverovatno zanimljivo vreme.

RIBE: Ribe treba da prestanu da koriste improvizaciju kao glavni način rešavanja problema. Za Ribe je Venera najvažniji pokrovitelj, pa će od 20. do 26. mnogi osetiti odliv snage i energije, što može dovesti do umora i sagorevanja. Nema potrebe da trošite previše vremena i truda na nešto što ne ide. U idealnom slučaju, uzmite privremeni odmor.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!